صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تعلل کمیته ویژه رییس جمهور در ارائه دلایل ناکامی ورزش ایران در پکن؛

وقتی قرار نیست که مردم بدانند چرا

کد خبر: ۳۹۶۹۷
| |
2512 بازدید

پس از 6 ماه از کسب ضعیفترین‌ نتایج تاریخ ورزش ایران ، کمیته ویژه رییس‌جمهور گزارش‌اش را از دلایل ناکامی ارائه نکرده است

به گزارش خبر آنلاین و به نقل از قلم نیوز، پس از پایان بازی‌های المپیک پکن بود که رییس جمهور در واکنش به فشارهای رسانه‌ها و مردم، سازمان تربیت بدنی را مامور کرد که با تشکیل کمیته‌ای دلایل ناکامی ورزشکاران در المپیک را بررسی کند.

هر چند در ابتدا نام این کمیته، "کمیته بررسی دلایل شکست ورزشکاران ایرانی در المپیک" گذاشته شد اما وقتی محمد علی آبادی "ناکامی" در پکن را نپذیرفت، نام این کمیته هم به "کمیته بررسی عملکرد ورزشکاران ایرانی در پکن" تغییر کرد. با وجود اینکه از همان ابتدا هم سران ورزش کشور قبول نداشتند که ورزشکاران ایرانی ضعیف‌ترین نتایج تاریخ را کسب کرده‌اند اما وقتی اعضای این کمیته مشخص شدند، پیش بینی اینکه گزارش این کمیته هم به تایید "ناکامی" منتج نشود، دور از ذهن نبود چه اینکه بیشتر اعضای این کمیته را افراد نزدیک به سازمان تشکیل می‌دادند.

با این همه و در حالی که بیش از شش ماه از پایان المپیک می‌گذرد هنوز گزارش این کمیته منتشر نشده است. اوایل هفته قبل بود که عبدالحمید احمدی سخنگوی این کمیته در پاسخ به این سوال که "سرانجام بررسی‌های کمیته چه شد؟" گفت: «مشکل خاصی بر سر راه تهیه و آماده گزارش کمیته‌ی "بررسی عملکرد ورزشکاران ایرانی در المپیک پکن" وجود ندارد و ما سعی کردیم طبق برنامه زمان‌بندی شده قبلی تحقیقات و جلسات را برگزار کنیم و خوشبختانه آخرین جلسه کمیته روز شنبه بدون مشکل خاصی برگزار شد و پیش نویس گزارش تقریبا به جمع‌بندی نهایی رسید، تنها برخی مشکلات کوچک وجود دارد که با برطرف شدن آنها به احتمال فراوان سه‌شنبه این هفته این گزارش تحویل سازمان تربیت بدنی خواهد شد.»

اما نکته اصلی جایی است که احمدی گفته این گزارش تا سه شنبه به سازمان تربیت بدنی تحویل داده خواهد شد تا این سازمان گزارش را در اختیار رییس جمهور قرار دهد. اگر از این نکته بگذریم که پس از سه شنبه پیش هم خبری از ارائه این گزارش نشد، این سوال مطرح می‌شود، چطور این کمیته که تحت فشار مردم و رسانه‌ها تشکیل شد، گزارش‌اش را رسانه‌ای نمی‌کند و تنها قرار است سازمان تربیت بدنی از آن با خبر شود. آیا مردم این حق را ندارند که بدانند دلیل ناکامی تیم‌های پر امیدی چون کشتی، وزنه برداری، جودو و ... در المپیک چه بوده و آیا فرصت شش ماهه زمان کافی برای رسیدن به این دلایل نبوده است؟

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟