صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

قاچاق مواد مخدر به اعتبار بارسلونا

کد خبر: ۳۹۵۳۳۸
| |
5336 بازدید
پلیس اسپانیا از دستگیری یک باند قاچاق مواد مخدر در این کشور که از اعتبار باشگاه بارسلونا برای پنهان‌کاری جرایم خود استفاده می‌کرد، خبر داد.

به گزارش تسنیم و به نقل از اسپورت، پلیس اسپانیا اعلام کرد اعضای یک باند قاچاق مواد مخدر که ماریجوانا را در شکلات‌هایی با قالب لوگوی باشگاه بارسلونا میان مشتریان خود توزیع می‌کردند، دستگیر کرده است.

در این عملیات مشخص شد این باند قاچاق مواد مخدر در آزمایشگاهی در شهر سانتیا پولا ایالت آلیکانته اسپانیا مواد مخدر را در لابلای شکلات‌هایی که به شکل لوگوی باشگاه بارسلونا تهیه می‌شد جاسازی کرده و آنها را به فروش می‌رسانده تا بلکه به این شیوه احتمال لو رفتن اقدام غیر قانونی خود را کمتر کند.

در لابراتوار این باند مجموعاً 21 هزار و 135 یورو پول نقد، 330 گرم شکلات ماریجوانایی، بیش از یک کیلوگرم کوکائین و دیگر مواد توهم‌زا و مخدر کشف و ضبط شد.

طبق اعلام پلیس اسپانیا این باند از سال 2013 اقدام به پخش شکلات‌های ماریجوانایی  و محتوی دیگر مواد مخدر می‌کرده است.
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات