میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

عدم تغییر تصمیم واشنگتن درباره ابوطالبی

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که کشورش به حمید ابوطالبی رواید ورود به آمریکا نخواهد داد و تصمیم واشنگتن در این زمینه تغییری نکرده است.
کد خبر: ۳۹۳۱۳۶
| |
5909 بازدید
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که کشورش به حمید ابوطالبی رواید ورود به آمریکا نخواهد داد و تصمیم واشنگتن در این زمینه تغییری نکرده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، جن ساکی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سؤالی در خصوص شکایت ایران در خصوص ماجرای صدور روادید برای حمید ابوطالبی گفت: ما از گزارش‌ها درباره این‌که ایرانی‌ها شکایتی را علیه کمیته کشور میزبان تهیه کرده‌اند اطلاع داریم. من این سؤال را به سازمان ملل و ریاست کمیته کشور میزبان رجوع می‌دهم که کشور قبرس رئیس آن است.

وی در خصوص اینکه آیا مهر عدم صدور ویزا بر روی درخواست خورده یا نه، گفت: چیزی تغییر نکرده و من چیز جدیدی برای شما ندارم.

ساکی درباره اینکه آیا نظر آمریکا در این خصوص تغییر کرده است یا نه، اظهار داشت: هیچ‌چیز تا به حال تغییر نکرده است. دلایلی برای عدم صدور روادید وجود دارد که من به آنها اینجا اشاره نمی‌کنم، اما آنچه جمعه اعلام شده این است که ما به او روادید نخواهیم داد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت