صفحه خبر لوگوبالا تابناک

رییس‌جمهور‌ترکیه ممنوعیت‌یوتیوب را زیر‌پا گذاشت

کد خبر: ۳۸۹۳۷۰
| |
7325 بازدید
 عبدالله گلˈ رییس جمهوری ترکیه در پی ممنوعیت دسترسی کاربران به شبکه اجتماعی ˈ یوتیوبˈ در این کشور ، تصویر گفت وگوی خود با خبرنگاران را در این شبکه اجتماعی منتشر کرد.
 
به گزارش ایرنا ، گل پیش از این و در پی ممنوعیت دسترسی به شبکه اجتماعی توییتر در ترکیه نیز پیامی با مضمون اینکه ˈممنوعیت ها چاره ساز نیستˈ در توییتر منتشر کرده بود.
 
براساس این گزارش ، رییس جمهوری ترکیه پس از ممنوعیت دسترسی کاربران به یوتیوب در ترکیه تصویر سخنان خود را مبنی بر اینکه افشای محتویات نشست محرمانه وزارت خارجه این کشور علیه سوریه ˈ جاسوسی ˈ بشمار می رود ، در این شبکه اجتماعی منتشر کرد.
 
ˈرجب طیب اردوغانˈ نخست وزیر ترکیه در پی زیر پا گذاشتن ممنوعیت دسترسی به توییتر توسط گل، در پاسخ به سووالی در این باره گفته بود که من کاری با ˈتوییتر و موییترˈ ندارم. من کارهای مهمتری دارم که باید انجام دهم.
 
به گفته کارشناسان سیاسی ترکیه ، انتشار مطالبی توسط گل در شبکه های اجتماعی توییتر و توتیوب به رغم ممنوعیت دسترسی به این شبکه های اجتماعی توسط دولت آنکارا بیانگر مخالفت وی با این ممنوعیت هاست.
 
دولت آنکارا به تازگی و در پی انتشار نوارهای صوتی علیه مقامات دولتی ترکیه شبکه های اجتماعی توییتر و یوتیوب را مسدود کرده است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان