«جان کری» هم عید نوروز را تبریک گفت

کد خبر: ۳۸۷۹۸۹
| |
11130 بازدید
وزیر خارجه آمریکا نیز همزمان با رئیس‌جمهور این کشور با صدور بیانیه‌ای عید نوروز را به ایرانی‌ها تبریک گفته و از صدور مجوزی برای تسهیل روابط دانشگاهی میان دو کشور خبر داده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، «جان کری» وزیر خارجه آمریکا با صدور بیانیه‌ای عید نوروز را به ایرانی‌ها تبریک گفته است. وی در این پیام همچنین اعلام کرده است که وزارت خزانه‌داری این کشور امروز مجوزی را صادر می‌کند که از طریق ایجاد فرصت تحصیل در آمریکا، روابط دانشگاهی میان دو کشور را ارتقا می‌دهد. کری توضیح بیشتری در مورد این مجوز نداده است.

پیش از این «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا طی یک پیام ویدئویی عید نوروز را تبریک گفته و ابراز امیدواری کرده بود که سال جدید با توافق هسته‌ای همراه باشد. «کارل بیلت» وزیر خارجه سوئد و «ویلیام هیگ» وزیر خارجه انگلیس هم دیگر مقاماتی هستند که در روزهای اخیر عید نوروز را به ایرانی‌ها تبریک گفته‌اند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟