صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

سوء استفاده ميلياردي از دفترچه خدمات درماني

کد خبر: ۳۸۷۴۷۰
| |
6491 بازدید
|
۹

رئيس پليس آگاهي استان آذربايجان غربي از کشف سو استفاده يک ميليارد و سيصد و نود ميليون ريالي سودجويان با استفاده از دفترچه درماني بيمه شدگان خبر داد.

به گزارش ابتکار، سرهنگ رسول النقي پور گفت: در پي اخبار واصله از منابع خبري مبني بر سودجويي عده اي در داروخانه‌هاي شهرستان اروميه از طريق جمع آوري دفاتر خدمات درماني افراد مسن و از کار افتاده، موضوع در دستور کار کارآگاهان اين پليس قرار گرفت.

رئيس پليس آگاهي استان آذربايجان غربي افزود: در بررسي‌هاي انجام شده مشخص شد افراد سود جو با جمع آوري دفاتر خدمات درماني افراد مسن و از کار افتاده به عناوين مختلف از جمله ارائه خدمات پزشکي، سلامت و... با مراجعه به پزشکان متخصص مغز و اعصاب و جراحي عمومي درخواست تجويز داروهاي گرانبها و کمياب را کرده و سپس داروها را با ارائه نسخه از داروخانه‌هاي مشخصي خارج و در بازار آزاد به فروش مي‌رسانند.

سرهنگ”النقي پور” افزود: در تحقيقات و بررسي‌هاي انجام شده ميزان خسارات وارده به شرکتهاي بيمه از محل پرداخت هزينه‌هاي داروهاي تجويز شده مبلغ يک ميليارد و 390ميليون ريال برآورد شده است.

 رئيس پليس آگاهي استان آذربايجان غربي در پايان ضمن اشاره به دستگيري تعداد سه نفر پزشک متخصص و دو نفر مسئول داروخانه و دو نفر کارمند داروخانه به عنوان متهمان اصلي اين پرونده توصيه کرد: از قرار دادن اسناد و مدارک و اوراق هويت شخصي خويش در اختيار ديگران جداً خوداري کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۹
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۷
دیگه واقعا به کی میشه اعتماد کرد؟
شما بگید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۷
فقط اعدام
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۷
فقط اعدام
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۷
بگیر منو
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۷
اعداااااام
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۷
همه رفتید مراسم چهارشنبه سوری رو بر پا کنید که کامنت هارو نمیزارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قروه ای
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۷
وای به روزی که بگندد نمک.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۷
باید زیر ساخت کارتهای هوشمند بیمه اماده بشه تا جلو چنین سوئ استفاده هایی گرفته بشه
جمشید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۹
مردم عادی رو هم کم کم کلاهبرداری یاد میدید!! بنظر من اینجور خبرها نباید رسانه ای بشه.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...