صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کشف نوع جدید عفونت ویروسیِ طیور در آمریکا

کد خبر: ۳۸۷۲۴۶
| |
2903 بازدید

کارشناسان حیات‌وحش از کشف نوع جدیدی از عفونت ویروسیِ طیور در آزمایشگاه بیماری‌های حیوانی در ایالت واشنگتنِ آمریکا خبر دادند.

به گزارش ایسنا، ویروس بیماری «بورس عفونی» (IBDV) یا بیماری «گامبورو» تا مدت‌ها به عنوان عاملی که انسان یا حیوانات دیگر را آلوده می‌کند، ناشناخته بود. هرچند در آزمایشگاه «بیماری‌های حیوانی» در دانشگاه واشنگتن، شیوع این ویروس در یک گروه از پرندگان تایید شده است.

دکتر «تیم باسلر» متخصص بیماری‌های حیوانی دراین‌باره می‌گوید: این عفونت اولین بار در سال 2008 میلادی در کالیفرنیا به ثبت رسید. ویروس این بیماری به طور معمول می‌تواند بین 25 تا 30 درصد یک دسته از پرندگان را تلف کند. این بیماری عفونی سیستم ایمنی بدن ماکیان را از بین می‌برد و گونه آلوده شده را در معرض ابتلا به سایر بیماری‌ها قرار می‌دهد.

 به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، باسلر همچنین گفت: هرچند هنوز موردی از انتقال این ویروس به انسان‌ها گزارش نشده اما عفونت مزبور ممکن است برای افرادی که از پرندگان نگهداری می‌کنند، مشکل‌ساز شود.

بیماری بورس عفونی یا گامبورو، یک بیماری مسری در جوجه‌های جوان پرندگان است که اولین بار در سال 1962 میلادی در گامبورو در ایالت «دلاوار» امریکا کشف شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار