صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ظریف راهی شهر «وان» شد

کد خبر: ۳۸۶۵۱۲
| |
6548 بازدید
وزیر امور خارجه کشورمان برای حضور در نشست سه جانبه با همتایان آذربایجانی و ترکیه‌ای خود راهی شهر «وان» در ترکیه شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان صبح جمعه در راس هیئتی برای  شرکت در سومین اجلاس 3 جانبه وزاری خارجه ایران – ترکیه – جمهوری آذربایجان به  شهر وان ترکیه عزیمت کرد.

اجلاس وزرای خارجه ایران ، ترکیه و جمهوری آذربایجان  با هدف توسعه روابط 3 کشور از طریق اجرای پروژه های 3 جانبه تشکیل می شود.

درحاشیه این اجلاس ظریف با وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و ترکیه نیز بطور جداگانه دیدار و گفتگو خواهد داشت.

هدف جمهوری اسلامی ایران از حضور در این اجلاس تقویت همکاریهای منطقه ای و کمک به حفظ صلح و ثبات در منطقه و توسعه همکاریهای ٣کشور اعلام شده است .

خاطر نشان می سازد ٤ کمیته فرعی در حوزه های انرژی – تجارت – فرهنگ و حمل و نقل در زیر مجموعه این نشست همکاریهای  ٣ جانبه را طراحی و پیگیری می کنند.

نشستهای اول و دوم این اجلاس به ترتیب در ارومیه و نخجوان برگزار گردیده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟