صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تجمع مردمی پس از فوت دومین مادر باردار

دکتر علی عالمی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با تسلیت به خانواده‌های داغدار و عذرخواهی از این اتفاق ناگوار گفت: مرگ مادر اتفاقی است که نمی‌توان لا‌پوشانی کرد، چون سیستمی وجود دارد که حتی وزیر بهداشت از آن مطلع می‌شود. قول اخلاقی و وجدانی می‌دهیم که موضوع را بررسی و مقصر را معرفی کنیم.
کد خبر: ۳۸۶۳۷۹
| |
24898 بازدید
|
۹

جمعی از زنان شهر گناباد (خراسان رضوی) در انتقاد نسبت به فوت دومین زن باردار گنابادی در کمتر از یک هفته در جلوی فرمانداری تجمع کرده و خواستار رسیدگی به این موضوع شدند.
 
به گزارش ایسنا این افراد که بیش از 50 نفر بودند با حضور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد و فرماندار شهرستان به بیان گلایه‌های خود پرداختند.
 
فتح نیا، خواهر متوفی با انتقاد از وضعیت بهداشتی شهر گفت: چرا این شهرستان با داشتن بیش از 100 هزار نفر جمعیت تنها سه متخصص زنان دارد، تا مردم مجبور باشند فقط به نزد همین افراد بروند؟
 
وی ادعا کرد: مطب برخی از پزشکان آنقدر شلوغ است که با انتقاد بیماران مواجه می‌شوند و گاهی روزانه بیش از 100 بیمار را در مطب علاوه بر بیمارستان معاینه می‌کنند. موقع ویزیت بیش از 4 تا 5 نفر به داخل اطاق معاینه برده می‌شوند و هر مریض در کمتر از یک دقیقه بدون شنیدن شرح حال کامل بیمار معاینه می‌شود.
 
مادر متوفی با ادعای اینکه دخترش برای بارداری دومش 9 ماه تحت نظر دکتر متخصص بوده و هیچ مشکلی نداشته است، اظهار کرد: چرا باید در این زمانه که تجهیزات وعلم پزشکی پیشرفت کرده، فردی بر اثر زایمان فوت کند.
 
دکتر علی عالمی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با تسلیت به خانواده‌های داغدار و عذرخواهی از این اتفاق ناگوار گفت: مرگ مادر اتفاقی است که نمی‌توان لا‌پوشانی کرد، چون سیستمی وجود دارد که حتی وزیر بهداشت از آن مطلع می‌شود. قول اخلاقی و وجدانی می‌دهیم که موضوع را بررسی و مقصر را معرفی کنیم.
 
وی تصریح کرد: هم اکنون 4 نفر متخصص در قالب کمیته‌ای در حال بررسی این موضوع هستند و تا نتایج آزمایشات و بررسی‌ها مشخص نشود، نمی‌توان علت مرگ را اعلام کرد.
 
فرماندار گناباد هم در این جلسه با اظهار تأسف و تسلیت به خانواده مرحومه و با تقدیر و تشکر از این اقدام زنان در خصوص پیگیری این موضوع، گفت: بعد از این اتفاق، شورای تأمین، تشکیل شده و دادستان شهرستان به عنوان مدعی العموم پیگیر موضوع هستند هر چند که خانواده مرحومه هم باید به جد پیگیر این اتفاق باشند.
 
به گزارش ایسنا، در کمتر از یک هفته یک مادر باردار در بجستان قبل از زایمان فوت شده و نیز در بیمارستان گناباد یک مادر 32 ساله در حین زایمان فوت کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷۶
انتشار یافته: ۹
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۲
سلام
سه مادر در عرض سه ماه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۲
حالا هی به زنها بگید بیشتر بچه دار بشند!
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۲
بخدا شهر ما ازنا در لرستان یک متخصص زنان دارد با 90 هزار جمعیت تازه اونم سه روز در هفته هست هیچ امکانتی هم نداره حتی دستگاه برای نوزادان نارس !!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۲
وضعیت بیمارستانها اسفبار است.
لر بختیاری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۲
"درصد مرگ و میر نوزادان" و "درصد مرگ و میر مادران (به ازای هر هزار زایمان زنده)" از ملاکهای مهم برای سازمان بهداشت جهانی در مورد شاخصهای وضعیت سلامت است.
احد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۲
بجاش تهران توي هر كوچه 1 متخصص زنان هست ، كه حاضرن براي رسيدن به سر كار روزانه 2 ساعت توي ترافيكش بمونن ، شلوغي و آلودگي هوا رو تحمل كنن ، واسه ماشيناشون 2 ساعت بگردن تا جاي پارك پيدا كنن ، نا امني و زورگيري رو تخمل كنن و شبا در خونه هاشونو 100 قفله كنن ، و ... من نميدونم اين تهرون شما چي داره كه اين همه كشته مردشن !!!!
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۲
به یاد همه ی مادرانی که فضای خونه از بوی عطرشان خالیست ...
خاك
|
Germany
|
۱۷:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۲
نوشدارو بعد از مرگ سهراب
اخه چرا بايد دو مادر جونشون رو بدن ،دوتا خانواده داغدار بشن بچها بي مادر تا دست اندركاران به فكر بي افتن و تازه حتي در اين مرحله هم تاكيد كنن بايد خانواده متوفيان با جديت پيگيري كنن!!!!!!!!
به عبارتي اگر پيگيري نكنن وضع به همين منوال ميمونه
عجب روزگاريه
ناشناس
|
United States
|
۱۷:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۲
متاسفانه نه وضعیت زنان بلکه بقیه موارد گناباد هم همین گونه است گناباد با داشتن دانشگاه علوم پزشکی متخصص چندانی ندارد
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟