دستگيري مردي كه مينيبوسي را به رگبار بست
مردي كه در بيرانشهر لرستان يك مينيبوس را به رگبار بسته بود توسط ماموران پليس آگاهي فرماندهي انتظامي استان لرستان دستگير شد.
به گزارش اعتماد، سرهنگ قدرتالله دالوند، رييس پليس آگاهي فرماندهي انتظامي استان لرستان در تشريح اين خبر افزود: چندي پيش در بخش بيرانشهر، فردي شناخته شده كه به شرارت شهره بود اقدام به تيراندازي به سمت يك دستگاه مينيبوس كرد، كه درپي آن 15 نفر زخمي و پرونده براي رسيدگي تحويل پليس اطلاعات قرار گرفت.
وي با بيان اينكه در نهايت متهم دستگير و بعد از پنج ماه حبس مجددا با قرار وثيقه آزاد شد، گفت: پس از مدتي يك فقره تيراندازي در منطقه اسدآبادي از طريق فوريتهاي پليسي 110 اطلاع داده شد كه در اين حادثه تعداد 4 نفر زخمي شدند و رسيدگي به اين پرونده نيز در اختيار پليس اطلاعات قرار گرفت.
سرهنگ دالوند با بيان اينكه بعد از چند روز يكي از مجروحان به علت جراحات وارده در بيمارستان شهداي عشاير جان خود را از دست داد، گفت: با توجه به حساسيت موضوع رسيدگي به اين پرونده به صورت ويژه در دستور كار كارآگاهان اداره مبارزه با جرايم جنايي قرار گرفت و نهايتا كاراگاهان با اقدامات فني و پليسي دريافتند كه متهم فراري پس از قتل بلافاصله شهرستان خرمآباد را به مقصد شهرستان تهران ترك كرده است كه پس از چند روز مخفيگاه وي توسط ماموران پليس در بزرگراه شهيد همت در حالي كه سوار يك دستگاه خودرو پژو 206 بود شناسايي شد. وي با بيان اينكه متهم به محض رويت ماموران متواري شد گفت: نهايتا ماموران با رعايت فنون به كارگيري سلاح اقدام به تيراندازي كرده و نهايتا اين فرد پس از يك عمليات تعقيب و گريز دستگير شد.
سرهنگ دالوند همچنين افزود: در بازجويي به عمل آمده، قاتل دستگير شده به بزه انتسابي اعتراف و علت و انگيزه قتل را اختلاف و درگيري قبلي با مقتول عنوان كرد كه پرونده به همراه متهم تحويل مرجع قضايي شد و متهم با قرار بازداشت موقت در اختيار اين پليس قرار گرفت.



