میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

عملکرد خطبای جمعه زیر ذره‌بین آل‌سعود

کد خبر: ۳۸۵۳۸۸
| |
5221 بازدید
دستگاه حکومتی عربستان برخی از خطیبان نماز جمعه این کشور را به دلیل اظهارات سیاسی در نماز جمعه مورد بازخواست قرار داد.

به گزارش فارس، «اسرار العربیة» نوشت: در هفت ماه گذشته وزارت اوقاف عربستان اقدام به کنترل شدید محتوای خطبه‌های نماز جمعه در سراسر این کشور کرده است.

وزارت اوقاف مدعی است که نمازهای جمعه، نباید رنگ و بوی سیاسی به خود بگیرد و خطیبان صرفا باید در مورد مسائل شرعی و آیات قرآن صحبت کنند.

این نهاد حکومتی تاکنون 30 خطیب نماز جمعه را احضار کرده و به آنان اخطار داده است.

عبدالمحسن آل الشیخ معاون امور مساجد وزارت اوقاف عربستان در این باره گفته است:‌ «این موضوع، از هفت ماه پیش شروع شده است.»

این مقام سعودی در ادامه گفته است: «مردم به این صحبت‌ها نیاز ندارند و باید در خطبه‌های نماز جمعه مسائل شرعی گفته شود.» در این میان عده‌ای از این خطیبان جمعه، دستگیر شده و عده دیگر نیز تعهد داده‌اند که دیگر سخنی از مسائل سیاسی بر روی منابر به زبان نیاورند.

«عبدالمحسن آل الشیخ» در توجیه این طرح، می‌گوید: «این به این معنی نیست که خطیبان، واقعیت‌ها را نگویند، بلکه منظور این است که آن‌ها باید خود را داخل جناح‌های سیاسی و جهتگیری‌های گروهی نکنند.»

عربستان سعودی از جمله کشورهایی است که مردم آن به شدت احساس به انجام اصلاحات ریشه‌ای در خاندان حاکم و سیستم حکومتداری آن می‌کنند. موضوعی که آل سعود از زمان شروع بیداری اسلامی در منطقه، با توسل به هر حربه‌ای سعی داشته مقابل تحقق آن بایستد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات