صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رفع فیلتر فیسبوک در دستور کار نیست

کد خبر: ۳۸۵۳۷۸
| |
4522 بازدید

عضو کمیته تعیین مصادیق مجرمانه در فضای مجازی، گفت: رفع فیلتر فیس بوک در دستور کار کمیته فیلترینگ قرار ندارد.

یک عضو کمیته تعیین مصادیق مجرمانه در فضای مجازی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس درباره ادعای برداشته شدن فیلترینگ فیس‌بوک در برخی مناطق کشور گفت: همانگونه که می‌دانید کمیته تعیین مصادیق مجرمانه دارای بخش‌های گوناگونی است که در آن کارشناسان موارد تخلف را مورد بررسی قرار می‌دهند و برای تصمیم‌گیری به کمیته ارجاع می‌دهند.

وی افزود: بخشی از این تخلفات نیز شامل گزارشات مردمی است که مرتبط با مصادیق مجرمانه در فضای مجازی است.

این عضو کمیته تعیین مصادیق مجرمانه در کمیته تعیین مصادیق مجرمانه ادامه داد: اگر در حوزه فیلترینگ فیس‌بوک نیز اتفاقی روی داده باشد که خلاف قانون باشد می‌تواند در این کمیته مورد بررسی قرار گیرد.

وی همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا دستور کاری در این کمیته برای بررسی رفع فیلترینگ فیس‌بوک وجود دارد یا نه، گفت: فعلا چنین مسئله‌ای در دستور کار این کمیته نیست و من ندیدم که در برنامه قرار گرفته باشد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟