صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعلام حداقل و حداکثر حقوق کارمندان در سال آینده

داقل حقوق و فوق‌العاده‌های مستمر(شاغلین)موضوع تبصره ماده(76) قانون مدیریت خدمات کشوری برای کارمندان دستگاه‌های اجرایی مشمول این قانون و سایر مشمولین ماده مذکور، در سال 1393 به میزان 600 هزار تومان و حداکثر حقوق فوق العاده‌های مستمر این قبیل کارمندان هفت برابر این مقدار است.
کد خبر: ۳۸۵۲۸۷
| |
30590 بازدید
|

جانشین معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور از ابلاغ افزایش 20 درصدی حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال 93 خبر داد و گفت: حداقل حقوق کارکنان در سال آینده 600 هزار تومان است.

به گزارش ایسنا محمود عسکری آزاد با اشاره به مصوبه هیات وزیران اظهار کرد: حقوق کارمندان دولت، بازنشستگان، وظیفه‌بگیران و مشترکان صندوق‌های بازنشستگی کشوری و نیروهای مسلح و سایر صندوق‌های وابسته به دستگاه‌های اجرایی، موسسات انتفاعی وابسته به دولت، نهادها و موسسات عمومی غیردولتی در سال 1393 به میزان 20 درصد افزایش می‌یابد.

وی افزود: این افزایش در پی ارائه پیشنهاد معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی و نیز معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور و مصوبه هیات وزیران در 12اسفند سال جاری انجام می‌شود.

عسکری آزاد گفت: حداقل حقوق و فوق‌العاده‌های مستمر(شاغلین)موضوع تبصره ماده(76) قانون مدیریت خدمات کشوری برای کارمندان دستگاه‌های اجرایی مشمول این قانون و سایر مشمولین ماده مذکور، در سال 1393 به میزان 600 هزار تومان و حداکثر حقوق فوق العاده‌های مستمر این قبیل کارمندان هفت برابر این مقدار است.

وی یادآور شد: بر اساس مصوبه هیات دولت، حداقل حقوق کارکنان شهرداری‌ها، بازنشستگان و وظیفه بگیران و مشترکان صندوق‌های بازنشستگی کشوری و نیروهای مسلح و سایر صندوق‌های وابسته به دستگاه‌های اجرایی 600 هزار تومان و حداکثر حقوق آنان نیز هفت برابر حداقل حقوق بازنشستگی تعیین می‌شود.

عسکری آزاد با اشاره به اینکه ضریب حقوق اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی و قضات به میزان 20 درصد افزایش یافته و به عدد 1719 تومان رسیده است بیان کرد: بر این اساس ضریب حقوقی شاغلین مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری و کارمندان مشمول نظام هماهنگ پرداخت از جمله کارمندان وزارت اطلاعات و شاغلان پست‌های سیاسی وزارت امور خارجه نیز با 20 درصد افزایش به 120 تومان رسیده است.

جانشین معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور خاطرنشان کرد: حداقل حقوق کارمندان مشمول نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت را با احتساب فوق‌العاده ویژه و فوق‌العاده جذب 600 هزار تومان است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶۱
انتشار یافته: ۱۹
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
200 دلار در ماه!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
یه کارگر رستوران تو کانادا ساعتی 6-10 دلار میگیره
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
ای کاش قانونی هم برای حقوق کارمندان شرکتهای خصوثی باشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
خصوثی؟
کارمند گرسنه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
باسلام.
این امار و ارقام را نمی خواهیم.
بابا طبق قانونی که خودتون تدوین کردید حقوق ما باید با تورم کشور بالا برود.
واقعا 92 تورم ما 20% بوده است؟؟!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
آیا افزایش 20 درصد حقوق کارکنان ( حقوق مبنا نه کل حقوق که درواقع افزایش 2درصد است)برابری می کند با تورم00 4درصدشدن اجناس درسال 92 ودرسال93 که خدا می داند

سئوال آیا دولت درسال 93 دلار مامحاسبه تورم 25درصد باید 1500تومان بدهد
reza
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
سلام
امسال ضریب 1006 ریال بوده وو اگر 1200 را حساب کنیم میشود افزایش 19 درصدی
و طبق قانون مدیریت خدمات کشوری دولت باید هرسال حداقل معادل نرخ تورم حقوق کارکنان را بالا ببرد؟!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
حداقل 5 بار کلمه "حداقل" در خبر آمده ولی چیزی از حداکثر حقوق ندیدیم؟ نکن نامحدود است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
بس وضعیت کارمندان قراردادی شاغل در وزارتخاها که همه بار وزارتخانه ها بر دوش آنها ست چی میشه کارمند رسمی کنار من دقیقا با همان مدرک فوق لیسانس من دوبرابر من حقوق میگیرد به خدا قسم نصف من کار نمی کندو بیست درصد وسط سال نیز به آنها اضافه شده و بایان سال نیز چند برابر ما پاداش و اضافه کار میگیرند به خدا قسم این بی عدالتی محض است تازه جالب تر از همه ما در زمان دریافت عیدی کارمند هستیم ولی در طول سال کار گر
javad
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
حداکثر که سقف نداره تا هفت آسمون میتونه برسه .
یه بنده خدا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
یعنی حداقل حقوق کارمندان در سال 92 بوده به عبارتی بوده 500 هزار تومان ...
درسال 1392 یه کارمند که حداقل 500 حقوق می گرفته می تونسته با حقوقش 1250 لیتر بنزین یارانه ای بگیره یا حدود 714 لیتر بنزین آزاد !!!
اما در سال 1393 یک کارمند با حداقل حقوق 600 هزارتومان براساس بنزین لیتری 800 یارانه ای و 1200 آزاد ، 750 لیتر بنزین یارانه ای یا 500 لیتر بنزین آزاد بگیره !!!
از این جهت با بنزین مثال زدم که همه چیز براساس بنزین تو کشور ما تعیین می شه !!!
با یه دودوتا چهارتای ساده به این نتیجه می رسیم که در سال 1393 با اینکه حقوق کارمندان 20 درصد افزایش پیدا کرده اما توان خریدشون حدود 40 درصد کاهش پیدا کرده !!!
یعنی یک کارمند در سال 1393 نسبت به سال 1392 ، 40 درصد توان خریدش رو از دست می ده و به اصطلاح فقیر تر می شه !!!
نظر شما چیه ؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
چه کنیم که همیشه جزو حداقل بگیرها هستیم؟
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟