صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
حریف جنگید اما گل‌ها را ما زدیم

گواردیولا:۶گل زدیم اما ولفسبورگ عالی بود

کد خبر: ۳۸۵۲۴۹
| |
3070 بازدید
سرمربی تیم فوتبال بایرن مونیخ پس از برد پرگل مقابل ولفسبورگ گفت: ۶ گل زدیم اما سازماندهی ولفسبورگ عالی بود.

به گزارش فارس، شب گذشته در هفته بیست و چهارم لیگ دسته اول فوتبال باشگاهی آلمان، باوارایی‌ها موفق شدند 6 بر یک ولفسبورگ معروف به «گرگ‌ها» را شکست دهند.

پپ گواردیولا در کنفرانس خبری پس از بازی اظهار داشت: 6 گل زدیم اما باید اعتراف کرد به اندازه بازی‌‌‌های اخیرمان درخشش نداشتیم.  ولفسبورگ سازماندهی عالی داشت. بسیار جنگید. به همین خاطر نیمه اول به مشکل برخوردیم.

وی ادامه داد: حتی در 15 دقیقه ابتدای نیمه دوم آنها بهتر بازی کردند اما در نهایت این ما بودیم که گل‌ها را زدیم.

در این مصاف پس از آنکه نالدو دقیقه 17 ولفسبورگ را پیش انداخت، توپخانه شاگردان پپ از دقیقه 26 که شه‌کری گل مساوی را زد، فعال شد.

توماس مولر 63 و 78، ماندزوکیچ 66 و 80 و فرانک ریبری 71 زننده دیگر گل‌های سرخ‌پوشان باوارایی‌ در این مصاف خارج از خانه بودند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟