پارلمان کریمه به پیوستن به روسیه رای مثبت داد
پارلمان کریمه پس از رای مثبت به پیوستن به روسیه از مسکو خواست این درخواست را رسما مورد بررسی قرار دهد.
کد خبر: ۳۸۴۶۳۳
| | 6141 بازدید

در حالی که پارلمان کریمه به اتفاق آرا پیوستن این شبه جزیره به روسیه را تصویب کرد، معاون نخست وزیر این شبهجزیره اعلام کرد: همه پرسی خودمختاری این منطقه 16 مارس (25 اسفند) برگزار خواهد شد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری نووستی، معاون نخست وزیر کریمه گفت: مردم این شبه جزیره در همه پرسی به دو سوال پاسخ خواهند داد. اینکه میخواهند یک جمهوری خودمختار و مستقل باشند و یا اینکه همچنان به اوکراین پیوسته باشند. سوال دوم این خواهد بود که خواهان پیوستن به فدراسیون روسیه هستند یا نه؟
شبکه خبری اسکای نیوز نیز اعلام کرد پارلمان کریمه پس از رای مثبت به پیوستن به روسیه از مسکو خواست این درخواست را رسما مورد بررسی قرار دهد.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


