صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مولاوردی به «نیویورک» می‌رود

کد خبر: ۳۸۴۵۴۶
| |
4932 بازدید
شهیندخت مولاوردی معاون امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری، برای شرکت در کمیسیون «مقام زن» در سازمان ملل متحد،جمعه 16 اسفندماه عازم نیویورک می‌شود.

به گزارش فارس، کمیسیون «مقام زن» سازمان ملل متحد نهادی وابسته به شورای اقتصادی و اجتماعی ملل متحد است که از سال 1946 با هدف برابری جنسیتی و کمک به پیشرفت زنان تشکیل شده‌است. این کمیسیون هر سال نشستی 10 روزه را در مقر اصلی سازمان ملل در نیویورک برای بررسی پیشرفت در برابری جنسیتی، تعیین چالش‌ها، وضع استانداردهای جهانی و فرمول‌بندی سیاست‌هایی برای ترویج برابری جنسیتی و پیشرفت زنان در سطح جهان برگزار می‌کند.

اگرچه این کمیسیون نقش تصمیم‌گیری با ضمانت اجرایی ندارد، اما برخی آن را بالاترین مقام نظارتی در حوزه زنان در سازمان ملل به‌شمار می‌آورند. فاطمه رهبر  و صفایی برای اولین بار در کنفرانس مقام زن سازمان ملل در سال 88 حضور یافته بودند.
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات