صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فرگوسن ناراحت اما، راضي‏ام

کد خبر: ۳۸۳۹۶
| |
1432 بازدید

سرآلكس فرگوسن در پايان بازي تيم‌هاي اينتر و منچستريونايتد از نتيجه ي بازي ابراز ناراحتي كرد ولي از عملكرد سنجيده ي تيمش در ميدان ابراز رضايت داشت.

به گزارش ايسنا، پيكار رفت اينتر و شياطين سرخ در ايتاليا برنده و گلي در بر نداشت، تا ديدار برگشت سرنوشت تيم‌هاي صعود و سقوط كننده را رقم بزند.

سرمربي منچستر يونايتد پس از اين تساوي بدون گل از اين كه تيمش از فرصت‌هاي به دست آمده، نتوانست استفاده كند، ناراحت بود با اين حال عنوان كرد كه تيمش عملكردي سنجيده و قابل قبول داشته و از آن راضي بود.

فرگوسن در نشست خبري پايان بازي گفت: فكر مي‌كنم، زماني كه تيم در چنين مسابقه‌اي نمي‌برد ناراحت كننده است. فرصت‌هاي كافي براي گلزني داشتيم و خوب هم بازي كرديم در " اولدترافورد" كارنامه خوبي داريم . اكنون در خانه بايد به پيروزي برسيم. تازه نيمي از راه را پشت سر گذاشته‌ايم.

سرمربي اسكاتلندي شياطين سرخ افزود: دوسال پيش اينجا [ در مرحله نيمه نهايي ] به ميدان باختيم، با اين حال در اين بازي نشان داديم كه پيشرفت كرده‌ايم. به [ وين ] روني در ابتدا استراحت دادم، چرا كه او در 7 هفته گذشته تنها يك بازي را به طور كامل و 90 دقيقه انجام داده بود. از يك هفته ي پيش [رايان] گيگز را در نقش هافبك مركزي قرار دادم. او هم كارش را به خوبي انجام داد. [ ديميتار] برباتف هم همين حالت را داشت. او در خط حمله رويايي بود.

[كريستيانو] رونالدو هم بسيار خوب بازي كرد اما مي‌شد ديد كه [سانتون ] بازيكن جوان اينتر چه قابليتي دارد. او با آن كه بسيار جوان است، اما بسيار قدرتمندانه بازي كرد.

فرگوسن كه تاكنون تيمش را دوبار قهرمان اين رقابت‌ها كرده در پايان گفت: تيم من عملكرد سنجيده‌اي داشت. با اين حال در بازي 2 هفته آينده در اولدترافورد بايد بسيار با تمركز باشيم. هميشه در خانه مي‌توان گل خورد. اينتر از اين بازي تدافعي‌تر به ميدان خواهد آمد. ما هميشه روبه جلو بازي مي‌كنيم و در بازي برگشت هم اين كار را خواهيم كرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟