واژه‌ای که نصرالله و برّی بر آن تأکید دارند

کد خبر: ۳۸۳۹۳۲
| |
5108 بازدید
در پی تحولات اخیر لبنان، یک روزنامه چاپ بیروت از تاکید دبیرکل حزب الله بر ذکر واژه "مقاومت" در بیانیه تشکیل کابینه خبر داد.

به گزارش العالم، روزنامه السفیر در پایگاه اینترنتی خود نوشت: سید حسن نصرالله و نبیه بری رئیس پارلمان لبنان، در ساعات گذشته و در خصوص بیانیه مربوز به تشکیل کابینه لبنان، جمله ای مشترک را تکرار کرده اند.

به نوشته السفیر، نصرالله و برّی در ساعات اخیر در تمامی ملاقات ها و گفتگوهای خود با طرف های لبنانی، تاکید کرده اند که «بدون ذکر واژۀ "مقاومت"، هرگز بیانیه ای برای تشکیل کابینه لبنان صادر نخواهد شد».

به نوشته این روزنامه، سعد حریری و اعضای گروه 14 مارس هم در مقابل مدعی شده اند که "سر سوزنی از گفته های رئیس جمهور کوتاه نخواهند آمد و پای بیانیه ای را که در آن عبارت "مقاومت" بدون ذکر قید و شرط و نظارت دولت آمده باشد، امضا نخواهند کرد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت
آخرین اخبار