صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خوشبینی وزیر اقتصاد به آینده بازار بورس

کد خبر: ۳۸۳۲۳۹
| |
3192 بازدید
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه بورس ایران در منطقه خاورمیانه و جهان بهترین شرایط را امسال داشته است ، تاکید کرد: روزهای بسیار خوشی در پیش است.
 
به گزارش مهر، علی طیب ‌نیا گفت: از ابتدای سال تاکنون شاخص کل بورس حدود 120 درصد افزایش داشته که ناشی از اعتمادی است که مردم به دولت و سیاست‌های دولت پیدا کرده اند.
 
وی اظهارداشت: مردم مطمئن هستند که بخش تولید در حال خروج از رکود و سودآوری بنگاه‌های اقتصادی در حال افزایش است و این اعتماد مردمی سبب می شود نقدینگی وارد بازارسرمایه شود.
 
وزیر اقتصاد گفت: نوسان ها و التهاب های اخیر موقتی و گذراست و بورس در مسیر باثبات حرکت خواهد کرد.
 
طیب نیا افزود : دولت هم تلاش می کند وسعت بازار توسعه یابد و مردم منابع خودشان را وارد بازار ثانویه کنند و همزمان با آن به دنبال توسعه بازار اولیه هستیم تا بنگاه‌های مالی برای  تأمین مالی بلندمدت به بازار اولیه بورس بیایند و مطمئن باشند بورس روزهای خوبی را در پیش خواهد داشت.
 
شاخص بورس اوراق بهادار در پایان معاملات امروز با افزایش 320 واحدی به 80 هزار و 105 واحد رسیده است. امروز 397 میلیون سهم به ارزش2513 میلیارد ریال در بورس اوراق بهادار تهران معامله شده است. ارزش بازاری بورس هم 393 هزار و 563 میلیارد تومان است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟