صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گزارش فیفا از بازی آسیایی استقلال

گزارش تارنمای فیفا از رویارویی دو مدعی قدرتمند آسیا در ورزشگاه آزادی
کد خبر: ۳۸۱۸۲۷
| |
2866 بازدید
|
۱
 - تارنمای فدراسیون بین المللی فوتبال در گزارشی از لیگ قهرمانان آسیا، نوشت: در گروه ای، دو مدعی مهم این رقابت ها یعنی استقلال بدون جواد نکونام در ورزشگاه آزادی میزبان الشباب است.

به گزارش تارنمای فیفا، هفت باشگاه برتر آسیا ازجمله گوانگژو اورگراند با آغاز لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا در روزهای سه شنبه و چهارشنبه بدنبال شروعی درخشان در این رقابت ها هستند. سپاهان که دو بار نایب قهرمانی آسیا را در کارنامه دارد، دو تیم عربستانی الهلال و الشباب عربستان، و تیم بنیاد کار تیم های قدیمی در رقابت های امسال هستند. اما اوزکا ژاپن و گویژو رنه چین برای دومین بار در این رقابت ها شرکت می کنند. 

در گروه ای، دو مدعی مهم این رقابت ها یعنی استقلال در ورزشگاه آزادی میزبان الشباب است. استقلال جواد نکونام را که به تیم کویت اس سی منتقل شده در اختیار ندارد، اما بیشتر ترکیب سال گذشته این تیم دست نخورده است. الشباب نیز نصیرالشمرانی را که به الهلال منتقل شده در اختیار ندارد. حضور نایف هزازی نیز به علت مصدومیت در این دیدار مورد تردید است. 

از نظر بسیاری صعود الاتحاد که دو بار قهرمان شده و العین از گروه سی آسان است. اما این دو تیم چالش تراکتورسازی و لخویا را پیش رو دارند. تراکتورسازی با در اختیار داشتن علی کریمی در میانه زمین و کریم انصاری فرد مهاجم تیم ملی در خط حمله امیدوار است سعودی ها را درخانه غافلگیر کند. 

در گروه دی سپاهان تیم قدرتمند ایران و السد قهرمان 2011 در حالی به مصاف هم می روند که هر دو تیم امیدوار به کسب پیروزی هستند. 

در یک دیدار گروه بی نیز ، فولاد ایران برابر الجیش قطر به میدان می رود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ساحل
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۶
پس پرسپوبیس کجاس مگه نرفته باشگاهای اسیا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟