صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جزئیات پرداخت وام ۵۰ میلیونی به خانه اولی‌ها

کد خبر: ۳۸۱۶۸۷
| |
17434 بازدید
|
رئیس مرکز برنامه‌ریزی و ارزیابی عملکرد بانک مسکن با بیان اینکه برای پرداخت وام ۵۰ میلیونی مسکن به خانه اولی‌ها از سه مرجع استعلام خواهیم گرفت، گفت: پرداخت تسهیلات ۵۰ میلیونی به زوجین به واحدهای مسکونی ۲۰ سال ساخت هم تعلق می‌گیرد.

ابوالقاسم رحیمی انارکی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در پاسخ به این پرسش که مرجع تشخیص پرداخت تسهیلات مسکن به افرادی که هنوز واحد مسکونی خریداری نکرده‌اند و فاقد مسکن هستند چگونه است، گفت: برای تشخیص افرادی که فاقد مسکن هستند و به نوعی خانه اولی‌ها عنوان می‌شوند، سه مرجع استعلام داریم که می‌توان براساس گزارش‌های این سه مرجع اقدام به پرداخت تسهیلات خرید مسکن کنیم.

رحیمی انارکی سامانه ثبت خرید و دریافت وام مسکن در بانک مسکن را به عنوان یکی از این سه مرجع عنوان کرد و افزود: سامانه ثبت در وزارت راه و شهرسازی می‌تواند به ما کمک کند که بفهمیم چه افرادی از امکانات دولتی استفاده کرده‌اند.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی و ارزیابی عملکرد بانک مسکن اضافه کرد: سازمان ثبت اسناد نیز می‌تواند، به ما در مشخص شدن افرادی که دارای مسکن هستند کمک کند.

رحیمی انارکی خاطرنشان کرد: پرداخت تسهیلات 50 میلیونی به زوجهایی که تاریخ عقد آنها از  17 دی ماه 92 به بعد توسط شورای پول و اعتبار مصوب شد فعلاً به صورت آزمایشی خواهد بود، بنابراین بعد از ارزیابی عملکرد این مصوبه به بقیه هم تعمیم داده خواهد شد که یکی از گروه‌ها افرادی هستند که هنوز تسهیلات دریافت نکرده‌اند.

وی افزود: پرداخت تسهیلات 50 میلیونی به زوجها به واحدهای مسکونی 20 سال ساخت هم تعلق می‌گیرد، بنابراین زوجهایی که تاریخ عقد آنها 17 دی ماه است می‌توانند علاوه بر اقدام به خرید واحدهای مسکونی نوساز برای خرید واحدهای تا 20 سال ساخت نیز اقدام کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۷
انتشار یافته: ۱۲
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
آقای رحیمی عزیز آنان که مسکن ندارند چه کار کنند؟
پاسخ ها
ناصر
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
در متن گفته كه :(..برای تشخیص افرادی که فاقد مسکن هستند و به نوعی خانه اولی‌ها عنوان می‌شوند..)يعني اوناي كه خانه ندارند خانه اولي هستند و براي اولين بار مي خواهند خانه بخرند.
پویا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
ببخشید این وام به کسانی که از حساب مسکن جوانان بانک مسکن هم وام گرفته اند تعلق میگیرد؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
یعنی ما که 16 دی عقد کردیم نمیتونیم ؟؟ این عدالته ؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
اقاي رحيمي با عرض سلام برا زوجهايي كه 5 سال ازدواج كردن هم اين وامو خواهشن تعلق بديد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
طرف بچه داره ١٠ ساله مستاجره ، هزار تا مشكل داره چى ميشه؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
تاریخی که گذاشتن خیلی بده حالا یکی که قبلش عقد کرده چه گناهی کرده باید منتظر شه!!!
افشین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
با سلام
بنده الان مستاجر هستم با پول پیش 50 میلیون تومن و اجاره 150 تومان اگر بر فرض مثال این 50 میلیون به بنده تعلق بگیرد و با پس انداز و قرض و این حرفها نهایت در کل 150 میلیون پول جور میشه ،اگر میشه یه امار بدین ببینم کجای تهران با این پول میشه یه خونه یک خوابه گیر آورد. با تشکر.
شمه
|
-
|
۱۳:۲۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
چرا از 17 دی؟
خوب ما که آذر ازدواج کردیم نمیشه؟
farhad
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
ما دوساله ازدواج كرديم و خونه نداريم به مسكن مهر هم نرسيديم اين وام 50 تومني رو هم كه حالا حالاها به ما نمي دن اونقدر دس دس مي كنن كه با اين 50 تومن 2 سال ديگه يه لنگه در چوبي هم به ما ندن
واقعآ كه ... خدا ...
مسعود منتظری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
بگو 100 میلیون ...بگو 200 میلیون ....وقتی من جوون توان پرداخت قسط ماهی 700-800 تومانی را ندارم ، چرا که کل حقوقم را باید بدهم ( تازه من کار دارم ، وای به حال بیکارها )..اوقت چه به درد می خورد؟؟؟ وام 45 تومانی (35+10 جعاله) هم کلی تبلیغ کردید ...دیدید که نه مردم استقبال کردند و نه بازار مسکن را تکان داد.چون اولا 5-6 میلیونش برای خرید اوراق مسکن هزینه می شود و با 39-40 ملیون بقیه هم باید ماهی 800 تومان قسط داد که از عهده خیلی ها خارج است.درسته که خرید و فروش اوراق رونق گرفت که آن هم به واسطه دلالها و بورس باز ها بود وگرنه شما سری به بانک های مسکن بزنید ببینید چقدر در قسمت تشکیل پرونده وام خلوت است و تقریبا کسی نیست. چون قدرت خرید مردم به شدت پایین است و تازه اگر پس اندازی هم داشته باشند حتی وام 45 تومانی هم که به همه می دهند نیز توان پرداخت ماهی 800 هزار تومان(550+250) قسط در توان هر کسی نیست. رونق در خرید و فروش سهام نیست که بیان کننده استقبال مردم است ، بلکه تعداد معاملات مسکن و تشکیل پرونده در بانکها ملاک است که به مانند ماههای پیش بسیار بی رونق است.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟