بررسی جداول درآمدی لایحه بودجه93
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه در جلسه امروز این کمیسیون درباره عملکرد کمیسیون تلفیق و برنامه و بودجه در بخش جداول درآمدی و ردیف های لایحه بودجه 93 بحث و تبادل نظر شد، گفت: احتمالا درباره جداول درآمدی و اختلافاتی که در این حوزه وجود دارد فردا در جلسه هیأت رئیسه مجلس تبادل نظر می شود.
علی محمد احمدی در گفت و گو با خانه ملت گفت: در جلسه امروز کمیسیون برنامه و بودجه درباره عملکرد کمیسیون تلفیق و کمیسیون برنامه و بودجه در بخش جداول درآمدی و ردیف های لایحه بودجه 93 بحث و تبادل نظر شد.
نماینده مردم دهلران، آبدانان و دره شهر در مجلس شورای اسلامی درباره نتیجه گیری کمیسیون برنامه و بودجه برای اختلاف که در بخش جداول درآمدی لایحه بودجه و اعتبارات استانی در بین برخی نمایندگان وجود داشت، تصریح کرد: هنوز در این رابطه نتیجه گیری نشده است اما به احتمال زیاد این در جلسه هیأت رئیسه مجلس بررسی شود.
وی ادامه داد: در حوزه درآمدهای استانی تفاوت نظری در بین برخی از نمایندگان بود به طوری که پیشنهاد دولت در بخش جداول درآمدی استان ها در کمیته ای که در کمیسیون تلفیق تشکیل شد مورد بررسی قرار گرفت.
احمدی تصریح کرد: کمیته مذکور چند سناریوی درآمدی بر اساس یکسری از شاخص ها تعیین کرد؛ سپس به دلیل اینکه این موضوع در کمیته ای در کمیسیون تلفیق بررسی شده بود، کمیسیون آن را تصویب شده تلقی کرد و به صحن ارسال شد.
این نماینده مردم در مجلس نهم افزود: جداول درآمدی و پیوست ها در صحن علنی مجلس به تصویب رسید، اما بعد از این مصوبه و منتشر جداول برخی از نمایندگان با انتقاد به این جداول اعتقاد داشتند که درآمدهای برخی از استان ها کم پیش بینی شده است.
وی افزود: بررسی جداول درآمدی هفته گذشته در کمیسیون تلفیق بررسی شد و پیشنهادی مبنی بر برگشت به لایحه دولت مطرح شد؛ در این بین برخی از نمایندگان معترض بودند به دلیل تصویب جداول درآمدی و پیوست ها در صحن علنی امکان بحث آن در کمیسیون تلفیق وجود ندارد؛ لذا این موضوع منشا اختلاف بین نمایندگان شد و هنوز درباره آن نتیجه گیری نشده است.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تاکید کرد: احتمالا درباره جداول درآمدی و اختلافاتی که در این حوزه وجود دارد فردا در جلسه هیأت رئیسه مجلس تحث و تبادل نظر می شود.



