صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ولیعهد عربستان مالدیو را "اجاره" کرد!

کد خبر: ۳۸۱۱۶۰
| |
23185 بازدید

آرزوی کسانی که برای گذراندن تعطیلات زمستانی در جزایر زیبای مالدیو برنامه‌ریزی کرده بودند، نقش بر آب شد!

به گزارش شبکه العالم ؛ ولی عهد عربستان با پرداخت 30 میلیون دلار، جزایر مالدیو را از 19 تا 25 فوریه جاری (30 بهمن تا 6 اسفند 92) برای سفر و خوشگذرانی قُرق کرده است.

روزنامه انگلیسی دیلی میل با اعلام این خبر نوشت: سلمان بن عبدالعزیز ولی عهد عربستان برای سفر یک هفته ای به جزایر مالدیو، سراسر این کشور را قرق کرده و با یک قایق تفریحی مجلل به همراه کادر پزشکی یک بیمارستان مجهز و بیش از 100 محافظ شخصی عازم این کشور خواهد شد.

این اقدام ولی عهد عربستان در حالی صورت می گیرد که بنا بر آمارهای سازمان های جهانی، میانگین نرخ رشد فقر در عربستان در ده سال گذشته در صدر کشورهای دیگر قرار داشته و تعداد فقرا در این کشور در این مدت دو برابر شده و از 12.5 درصد به 25 درصد رسیده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟