رائول در ليست فروش رئيس جديد!
نام بهترين گلزن تاريخ رئال مادريد در ليست شانزده بازيکني ديده مي شود که "فلورنتينو پرز" در صورت حضور در سمت رياست اين باشگاه ممکن است در پايان رقابت هاي فصل جاري آنها را بفروشد.
به گزارش برنا،نشريه "sport" در اين باره گزارش داد که پرز و گروهش از هماکنون برنامه هاي خود براي نقل و انتقالات در پايان فصل جاري را طراحي کرده اند تا بدين ترتيب رئال مادريد بتواند همچون گذشته قدرت خود را بازيابد.
بر همين اساس نيز شنيده مي شود که نام 16 بازيکن در ليست فروش ديده مي شود و تنها پنج بازيکن به نام هاي ايکر کاسياس،سرجيو راموس،لاسانا ديارا،لاوران پپه و رود فن نيستلروي نفراتي هستند که همچنان به بازي با پيراهن سفيد مدافع عنوان قهرماني لاليگا ادامه خواهند داد.
نام "رائول گونزالس" در ليست بازيکن غير قابل فروش ديده نمي شود و اين بدان معناست که رئالي ها مصصم به حفظ او نيستند.آنها به پيشنهادات سودمند توجه خواهند کرد و در همين باره نيز با چند باشگاه ليگ برتري وارد مذاکره مي شوند.
بايد به اين نکته اشاره کرد که "کريستيانو رونالدو" و "ريکاردو کاکا" دو هدف اصلي پرز در فصل نقل و انتقالات خواهند بود.البته آرزوي اين مدير يعني جذب "ليونل مسي" نيز به نظر مي رسد به واقعيت تبديل نشود..


