صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نقدی: تا آمریکا آدم شود مبارزه ادامه دارد

کد خبر: ۳۷۵۱۶۳
| |
2843 بازدید

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان این که شهیدان بهترین الگوها برای ورزشکاران محسوب می‌شوند گفت: قصد دارم کتاب زندگی نامه شهید غازی را به تمامی فوتبالیست‌های کشور اهدا کنم.

به گزارش ایسنا سردار محمدرضا نقدی در کنگره‌ی ملی شهید حسن غازی و 1086 شهید ورزشکار استان اصفهان با بیان اینکه از فوتبالیست ها می‌خواهم این کتاب را بخوانند و به ارزشهای والا دست پیدا کنند ادامه داد: ما نباید فریفته غرب شویم. رسانه‌هایی که فقط برای پول درآوردن اصالت ورزش را زیر پا می‌گذارند یک مشکل و معضل محسوب می‌شوند.

نقدی با اشاره به راه اندازی باشگاه تیراندازی بسیج گفت: در تیراندازی شرط بندی مجاز و حلال است امیدواریم ورزشکاران در این رشته ورزشی که با نشاط و لذت آور است شرکت کنند و مسیر تعالی را طی کنند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور با بیان این که شهید غازی با وجود این که در ورزش و در رشته‌ فوتبال تا سطح بالایی پیش رفته بود اما در هیچ زمانی تحت تاثیر فرهنگ وارداتی قرار نگرفت.

وی با اشاره به صحبت‌های جان کری اظهار کرد: آمریکایی‌ها همیشه دروغ‌گو هستند و خودخواهی و تکبر همیشه در آنها وجود داشته است ما آنها را قبول نکردیم و زیر بار زورگویی های آنها نمی‌رویم. حقوق اصلی ما باید لحاظ شود و با کارشکنی‌های خود چهره‌ی واقعی خود را نمایان می کند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین خاطر نشان کرد: برنامه‌ی ما با آمریکا مبارزه است تا وقتی که آدم شوند و در این راستا معتقدیم برگزاری مسابقات ورزشی با این کشور هیچ‌گونه وجهه‌ سیاسی ندارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟