صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

یک سال حبس برای شکارچیان گوزن زرد

کد خبر: ۳۷۳۰۱۳
| |
12378 بازدید
|

رییس سازمان محیط زیست با بیان اینکه اشد مجازات برای شکارچیان گوزن زرد پارک پردیسان یکسال حبس است گفت: این مجازات برای این جرم به هیچ عنوان کافی نیست و باید در جرایم شکار و صید تجدید نظر شود.

 دکتر معصومه ابتکار در گفتگو با مهربا بیان اینکه با جدیت پیگیر شناسایی متخلفانی که به گوزن زرد پارک پردیسان شلیک کرده اند هستیم افزود: از دوربین های تصویری بزرگراه همت برای شناسایی متخلفان کمک می گیریم.

به گفته وی، بررسی های اولیه نشان می دهد که متخلفان از اسلحه دوربین دار برای شکار گوزن زرد موجود در محوطه پارک پردیسان استفاده کرده اند.

ابتکار با بیان اینکه به افرادی در این رابطه مظنون هستیم اظهار داشت: به محض شناسایی این افراد و مشخص شدن جرم انها توسط پلیس اگاهی اشد مجازات برای آنها که معادل یکسال حبس است اجرا می شود.

رییس سازمان محیط زیست تصریح کرد: البته همانطور که بارها گفته شده این میزان مجازات برای چنین جرمی که افکار عمومی را جریحه دار کرده به هیچ عنوان کافی نیست و باید هر چه سریعتر برای افزایش جرائم شکار و صید غیر مجاز اقدام شود تا شاید بازدارنده باشند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷۸
انتشار یافته: ۱۵
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۲
خواهش می کنم قوانین حمایت از محیط زیست را تشدید کنید
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۲
احسنت به خانم ابتکار . البته امیدواریم در حد حرف باقی نمونه و عملی شود
میهمان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۲
فقط یکسال؟؟ واسه آدمی که اسلحه شکار دست میگیره و توی شهر میتابه ....آدمی که از توی بزرگراه گوزن رو در پارک کشته، مشکل روانی داره سالم نیست...متاسفم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۲
بايد اين جانيان را به اردوگاههاي كار اجباري برد و در نهايت به مناطق با آب و هواي بد تبعيد كرد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۲
اين حبس فقط مجازات كشتن گوزن است تيراندازي در مناطق شهري و استفاده از اسلحه خود مجازات جداگانه دارد كه مي تواند لحاظ شود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۲
حالا گیریم اصلا گوزنی هم شکار نشده باشه! شلیک توی اتوبان جرم نیست؟! مدعی‌العموم کجا تشریف دارند اون‌وقت؟!
مجید
|
Netherlands
|
۰۹:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۲
این مورد کاملا با موارد محیط زیستی دیگه فرق داره. با عاملین باید به شدت برخورد بشه. نمیدونم چرا اینقدر با تساهل برخورد میکنند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۲
اینها از اسلحه شکاری وسط شهر تهران استفاده کردند!! این یک جور تهدید علیه امنیت شهروندان هم محسوب می شه، اینها فقط شکارچی غیرمجاز نبودند، به نظر من که جرمشون باید از نظر امنیتی هم بررسی بشه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۲
انگيزه شان از اين كار چي بوده؟
ابرام
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۲
شكار ؟؟ شكارچي ؟؟ از كي تا حالا شليك با اسلحه دوربين دار به حيوان داخل قفس اسمش شده شكار؟؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟