صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رویانیان: با استقلالی‌ها برادریم

کد خبر: ۳۷۱۹۹۱
| |
3811 بازدید

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: ما و استقلالی‌ها برادر هستیم و کری‌خوانی‌ها و درگیری‌ها خدشه‌ای در برادریمان وارد نمی‌کند.

به گزارش ایسنا، محمد رویانیان که به همراه فتح‌الله‌زاده در تمرینات تیم پرسپولیس حاضر شده بود، در جمع خبرنگاران گفت: خوشحالم که این اتفاق افتاد. پرسپولیسی ‌ها و استقلالی‌ها با هم برادر هستند، در یک خانه هم پرسپولیسی وجود دارد و هم استقلالی، اما در کنار هم زندگی می‌کنند. من و فتح‌الله‌زاده برادر هستیم.

وی افزود: میان برادرها حرف‌ها و درگیری‌هایی صورت می‌گیرد و بعضا با هم دعوا هم می‌کنند و زود آشتی می‌کنند، چون برادر هستند. چون اصل برادری را میان خودشان حفظ می‌کنند ما و استقلال هر دو از یک خانه هستیم.

رویانیان ادامه داد: این نقشه که در تمرینات تیم‌های یکدیگر حاضر شویم را خودمان با هم کشیدیم و هیچ کسی هم به ما نگفت. فکر می‌کنم که کار خوبی انجام شد. هر دوی ما عاقل هستیم، اول فتح‌الله‌زاده و بعد هم کمی رویانیان.

رویانیان در پاسخ به این سوال که «اگر اینقدر با هم دوست هستید، چرا تصاویر رحمتی و عمران‌زاده در روزنامه‌تان منتشر شده بود؟»، پاسخ داد: ما نشان ندادیم. آن تصاویر در روزنامه‌ ما چاپ نشد.

وی هم‌چنین خاطر نشان کرد: امیدوارم فردا بازی جوانمردانه‌ای بین دو تیم برگزار شود و هواداران زیادی بیایند. من می‌خواهم پرسپولیسی‌ها بیشتر بیایند.

به گزارش ایسنا، البته فتح‌الله‌زاده جواب او را داد و گفت: اگر بیایند ناراحت می‌شوند، چون ما می‌بریم!

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟