بلر: روابط مسكو ـ ‌تهران، براي آمريكا خطرناك

در نظر كارشناسان تهيه كننده اين گزارش كاخ سفيد يك سال و يا نهايتا يك سال و نيم فرصت دارد تا در مذاكرات با ايران درباره توقف برنامه هسته‌‌اي به پيشرفت دست يابد.
کد خبر: ۳۷۱۳۸
| |
3514 بازدید
«دنيس بلر» در جلسه كنگره آمريكا روابط ايران و روسيه را براي واشنكتن خطرناك عنوان كرد.

به گزارش ايلنا به نقل از شين‌هوا، «دنيس بلر»، رئيس سازمان اطلاعات ملي آمريكا گفت: «روابط روسيه و ايران اسرارآميز است و روس‌ها سعي مي‌كنند از هر فرصتي براي مانع ايجاد كردن در برابر آمريكا استفاده كنند.»
بلر در اين جلسه گزارش سالانه در رابطه با تهديدهاي امنيت ملي آمريكا را به كميته مربوطه در سناي آمريكا ارايه كرد.
در نظر كارشناسان تهيه كننده اين گزارش كاخ سفيد يك سال و يا نهايتا يك سال و نيم فرصت دارد تا در مذاكرات با ايران درباره توقف برنامه هسته‌‌اي به پيشرفت دست يابد.

بلر در مورد برنامه هسته‌اي ايران مدعي شد: «اگر ايرانيان با همين سرعت به غني‌سازي اورانيوم ادامه بدهند، مي‌توانند امكان فني براي ساخت سلاح هسته‌اي را در سال 2010 داشته باشند و يا حتي طي سال جاري، اما ممكن است كه اين امر در سال 2015 محقق شود.»

وي با تاكيد بر اينكه تقويت روابط روسيه با ايران براي واشنگتن خطرناك است، گفت: «روس‌ها نمي‌خواهند كه ايران به سلاح هسته‌اي دست پيدا كند، اما از ايران براي مقابله با روسيه استفاده مي‌كنند.»
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟