صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
هفته بیست و یکم لیگ برتر انگلیس

تلاش سیتی و لیورپول برای ماندن بین ۴ تیم

کد خبر: ۳۷۰۵۳۳
| |
1806 بازدید
منچسترسیتی و لیورپول در دیدارهای این هفته خود در لیگ برتر تلاش می‌کنند تا جایگاه خود بین ۴ تیم نخست لیگ را حفظ کنند.
 
به گزارش فارس، هفته بیست و یکم رقابت‌های لیگ برتر انگلیس فردا (یکشنبه) با انجام دو دیدار ادامه خواهد یافت.

در یکی از این دیدارها منچسترسیتی در خانه نیوکاسل به میدان خواهد رفت. این تیم که اکنون با 44 امتیاز رده دوم جدول را در اختیار دارد، در دیدارهای خارج از خانه تاکنون نتیجه‌های خوبی نگرفته است. آنها از 10 دیداری که دور از ورزشگاه خانگی برگزار کرده‌اند تنها چهار دیدار را با پیروزی پشت سر گذاشته‌ و در چهار دیدار دیگر شکست خورده‌اند.

پیروزی مقابل نیوکاسل در سنت جیمز پارک تنها نتیجه‌ای است که می‌تواند آنها را در رقابت برای به دست آوردن قهرمانی در کورس نگه دارد. از سوی دیگر نیوکاسل با 33 امتیاز هشتم جدول است. آنها در این فصل در خانه پنج پیروزی و دو شکست داشته‌اند. شاگردان الن پاردو در صورت غلبه بر منچسترسیتی و عدم نتیجه‌گیری منچستریونایتد می‌توانند در جدول یک پله صعود کنند.

دیگر دیدار را نیز تیم‌های استوک سیتی و لیورپول برگزار خواهند کرد. قرمزها که اکنون در رده چهارم جدول رده بندی قرار دارند در صورت کسب سه امتیاز این دیدار نمی‌توانند رتبه خود در جدول را بهبود ببخشند زیرا فاصله امتیازی آنها با چلسی در حال حاضر چهار امتیاز است. استوک هم که با 22 امتیاز رتبه دوازدهم را در اختیار گرفته می‌تواند با کسب سه امتیاز خود را دو پله بالا بکشد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟