میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بستن کمربند انفجاری به دخترک افغان

یکی از اعضای طالبان در افغانستان به خواهر خردسال خود کمربند انفجاری بسته بود.
کد خبر: ۳۶۹۹۴۲
| |
5101 بازدید
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، فرمانده نیروهای امنیتی "هلمند" تأکید کرد که پلیس از عملیات انتحاری یک دختر 10 ساله جلوگیری کرد. برادر این دختر او را برای انجام عملیات انفجاری به ایست وبازرسی پلیس منطقه "خانشین" فرستاده بود.

خبرگزاری "باختر" در افغانستان گزارش داد، نیروهای امنیتی توانستند پس از گرفتن این کودک، بمب را خنثی کنند. وی پس از آنکه به دست نیروهای امنیتی افغان افتاد، اعتراف کرد که برادرش به او دستور داده بود که دست به این حمله تروریستی بزند.

البته بر اساس این گزارش، این دختر خودش را به صورت داوطلبانه تحویل نیروهای امنیتی در ایست بازرسی داد. درحالیکه طبق دستور برادرش قرار بود خودش را در همان منطقه منفجر کند.

اما خبر دیگری حاکی است که وزارت کشور افغانستان در بیانیه ای اعلام کرد که برادر این دختر خردسال از سران طالبان است و او را مجبور کرده که با پوشیدن کمربند انفجاری به یکی از ایست وبازرسی های پلیس حمله کند.

روزنامه "کاما" چاپ افغانستان در داستانی متفاوت تأکید کرد که "ژنرال حمیدالله صدیقی" فرمانده منطقه هلمند گفته است: این کودک قصد داشتن به یکی از مناطق امنیتی در خانشین حمله کند، و طالبان او را مأمور این کار کرده بود؛ ولی هنگامی قصد داشت خودش را برای این حمله آماده کند دستگیر شد.

مسئولان افغان طالبان را به سوء استفاده از کودکان در عملیات انفجاری ضد نیروهای امنیتی و پلیس و ناتو متهم می کنند.

دانلود
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت