حنطه:رحمتي يك سوپر گلر است
سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان پس از تساوي مقابل مس كرمان در جمع خبرنگاران گفت: از نظر مهره و امكانات مس كرمان كاملا از ما برتر است و ما در مقابل اين تيمها هميشه لنگ ميزنيم.
به گزارش ايسنا، منطقه خراسان علي حنطه ادامه داد: خدا را شكر ميكنم توانستيم يك امتياز بگيريم، من يك تيم بحران زده را در اختيار گرفتم و از هفت بازي گذشته توانستهايم 14 امتياز بگيريم.
وي با انتقاد از سازمان ليگ فوتبال گفت: بازي ما روز پنج شنبه بود ولي متاسفانه آن را يك روز عقب انداختند و ما از پشتوانهي تماشاگران خود محروم شديم.
حنطه با اشاره به بازي خوب رحمتي گفت: او يك سوپر گلر است و واقعا شايستهي حضور در تيم ملي است.
وي دربارهي غيبت حقدوست نيز گفت: وي مشكل انضباطي داشت و ترجيح داديم در اين بازي او را كنار بگذاريم. ضمن اين كه با توجه به سيستم بازي مقابل كرمان ترجيح داديم او حاضر نباشد.
وي دربارهي داوري مسابقه نيز اظهار داشت: در بازيهاي اخير ابومسلم از اشتباهات داوري ضرر ديده است و اميدوارم كميتهي داوران با بررسي اين مشكلات جلوي ضرر كردن تيم ما را بگيرد.



