صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اتحادیه اروپا به ترکیه هشدار داد

کد خبر: ۳۶۶۷۴۳
| |
6293 بازدید

اتحادیه اروپا در مورد به خطر افتادن روند عضویت ترکیه در این اتحادیه به علت دخالت دولت آنکارا در قوه قضاییه این کشور به آنکارا هشدار داد.

به گزارش ایرنا سخنگوی ˈاستفان فولهˈ مسوول توسعه اتحادیه اروپا با تاکید بر اینکه استقلال قوه قضاییه در کشورهای عضو اتحادیه اروپا از ارزش های اساسی بشمار می رود، گفت: ˈرجب طیب اردوغانˈ نخست وزیر ترکیه موازین استقلال قوه قضاییه این کشور را بطور مستقیم نقض کرده است.

وی با تاکید بر اینکه مساله استقلال قوه قضاییه از مهمترین شرایط اتحادیه اروپا برای عضویت کشورهای مختلف در این اتحادیه است، افزود: نقض استقلال قوه قضاییه در ترکیه طرح عضویت این کشور در اتحادیه اروپا را با مخاطره مواجه می سازد.

سخنگوی توسعه اتحادیه اروپا این هشدار را پس از تغییر آیین نامه مربوط با عملیاتهای مختلف پلیس ترکیه که به درخواست دادستانی این کشور انجام می شود و منوط کردن آن به اجازه مقامات رده بالای محلی منطقه از جمله فرماندارها و استاندارها اعلام کرد.

گفته می شود که برکناری و تصفیه گسترده روسای پلیس شعبات مختلف ترکیه در پی عملیات مبارزه با فساد و ارتشاء که منجر به دستگیری فرزندان دو وزیر ترکیه و برخی از مقامات بلندپایه این کشور و متهم شدن چهار وزیر کابینه اردوغان به فساد مالی، نیز در نارضایتی اتحادیه اروپا و هشدار این اتحادیه به ترکیه نقش داشته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟