صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

همایش در وقت نماز

محمد اسماعیلی دهقی
کد خبر: ۳۶۴۹۹۹
| |
11042 بازدید
|
۴

چه اشکالی دارد سازمان‌ها و شرکت‌های ‌دولتی و حتی غیردولتی در برنامه‌ریزی سمینار‌ها، همایش‌ها و نشست‌های خود، نیم نگاهی هم به تقویم و ساعت اذان در آن روز داشته باشند و کنداکتور برنامه به گونه‌ای تنظیم شود که زمان فرا رسیدن نماز مجری برنامه با افتخار اعلام کند که هم اکنون وقت فریضه نماز است و آن دسته از حضار گرامی که مایل به اقامه نماز هستند، می‌توانند در محل نمازخانه و یا هر محل دیگر ‌نماز را اقامه کنند.

متأسفانه می‌بینیم ‌در بسیاری از سالن‌های همایش چند صد نفری، مکان اختصاص یافته برای نمازخانه، اتاقی دو متر در دو متر است که طبیعتا امکان برپایی نماز برای جمع خیلی محدودی امکان‌پذیر است.

از سوی دیگر، می‌بینیم ‌آن دسته از مؤمنانی که در این قبیل همایش‌ها و نشست‌ها شرکت می‌کنند و مقید هستند که نماز را در اول وقت بجا‌ آورند، همیشه باید نگران این موضوع باشند که در میان جلسه از جای خود برخیزند و برچسب خشکه مقدس بودن را به جان بخرند یا شرمنده خدای خود شوند و همانند دیگر افراد بر سر جای خود بنشینند و نماز را با ساعتی تأخیر بجا‌ آورند.

به یاد می‌آورم‌ حدیثی از یکی از چهارده نور مقدس می‌خواندم که مضمون آن این بود که هر کاری که در زمان‌ نماز انجام می‌شود و باعث به تأخیر افتادن آن است، خداوند خیر و برکت را از آن کار می‌گیرد و سرانجام خوبی نخواهد داشت.

باید گفت، ما در کشوری زندگی می‌کنیم که داعیه‌دار ام‌القرای اسلامی است و بر این باوریم که همه این همایش‌ها و سمینار‌ها و نشست‌ها برای تعالی و رشد انسان و به واقع همه برای نماز است؛ پس چگونه می‌شود که نگاه ما به نماز و اقامه نماز، نگاهی منفعلانه و تحقیرآمیز باشد.

در این میان، نقش مدیران و مسئولین در همه ادارات و سازمان‌ها و همچنین شرکت‌های خصوصی و دولتی، ‌اهمیت ویژه‌ای دارد؛ یعنی اگر مدیر یک مجموعه در موقع نماز از جای خود برخیزد و آماده نماز شود،‌ خودکار روحیه تعظیم شعائر الهی و تعزیز فریضه نماز به همه منتقل می‌شود. البته این تذکر به معنای اجباری کردن نماز نیست، چرا که در این صورت، باعث رشد فضای ریاکاری و تظاهر دین‌داری می‌شود که پدیده‌ای نکوهیده است.

در پایان لازم است، از همه مدیران و مسئولانی که در حال حاضر نه تنها خود در صف اول نماز ظاهر می‌شوند، بلکه با اختصاص مکانی مناسب و دعوت از روحانی فضای روحانی و معنوی را در محل کار خود فراهم آورده‌اند، تشکر و قدر‌دانی کنیم.

کار‌شناس مدیریت رسانه

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴۶
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
احسنت برای من هم بارهاپیش آمده!تکلیف چیست؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
احسنت
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
مطلب خوب و بجايي بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۶
احسنت
خداوند خيرتان دهد چه تذكر بجايي
ان شاالله كه مسئولين عمل كنند
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟