صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
خبرهای کوتاه از انجمن‌های ورزشی

تیم کریکت جوانان موفق به شکست چین شد

کد خبر: ۳۶۴۱۳۷
| |
3016 بازدید
تیم کریکت زیر ۱۹ ساله‌های ایران در دومین دیدار موفق شد تیم قدرتمند چین را مغلوب کند.

به گزارش سایت فدراسیون انجمن‌های ورزشی، تیم ملی کریکت زیر 19 ساله‌های ایران که در مسابقه‌های قهرمانی آسیا در تایلند شرکت کرده، در دومین دیدار خود موفق به شکست تیم قدرتمند چین شد.

کریکت جوانان زیر 19 سال آسیا

*برتری الهام بخش جوانان ایران برابر تیم قدرتمند چین

تیم ملی کریکت زیر 19 سال کشورمان در ادامه مسابقات قهرمانی جوانان آسیا امروز مقابل تیم قدرتمند چین صف آرایی کرد و توانست حریف قدر خود را با صلابت تمام شکست دهد.

تیم ملی کریکت جوانان ایران که در این رقابت‌ها در گروه یک با دو تیم قدرتمند چین و سنگاپور همگروه است، روز چهارشنبه برابر چین توانست با حساب 110 بر 79 این تیم را تسلیم کند و به یک برد غرور انگیز دست یابد.

به دلیل آنکه گروه یک تشکیل شده از سه تیم است لذا هر تیم باید دو بار به میدان بیاید که مصاف با چین دومین بازی ما بود. تیم ایران که در نخستین بازی خود به سبب عدم آشنایی با شرایط زمین مسابقه و وضعیت آب و هوایی مغلوب چین شده بود، امروز موفق شد با تجربه بیشتر گام به میدان بگذارد و با اراده و عزمی مصمم شکست بازی گذشته خود را جبران کند.

تیم ملی جوانان زیر 19 سال کریکت کشورمان، فردا (پنجشنبه) برای دومین بار با تیم صاحب نام سنگاپور مبارزه می کند. در بازی نخست تیم سنگاپور موفق به پیروزی شده بود.

شایان ذکر است در دیگر گروه این مسابقات تیم‌های بوتان، میانمار، مالدیو و عمان حضور دارند. در پایان دور نخست، از هر گروه دو تیم به مرحله بعدی راه خواهند یافت. این مسابقات در شهر بانکوک پایتخت تایلند جریان دارد.

 

به سبب نا آرام بودن اوضاع بانکوک

*رقابت‌های طناب کشی قهرمانی آسیا به تعویق افتاد

مسابقات طناب کشی قهرمانی آسیا که قرار بود در شهر بانکوک مرکز تایلند برگزار شود، به سبب نا آرامی‌های پایتخت این کشور به تعویق افتاد.

این مسابقات قرار بود آذرماه در این شهر برگزار شود و تیم اصفهان به نمایندگی از کشورمان نیز در آن حضور یابد که به سبب مشکلات یادشده، مقرر شد رقابت‌های فوق در تاریخ دیگری برگزار شود.

قرار است کنفدراسیون طناب کشی آسیا تاریخ برگزاری این مسابقات را متعاقبا اعلام نماید.

 

دارت اندازان زن و مرد آماده مبارزه می‌شوند

*دارت قهرمانی کشور، فردا در شیراز کلید می‌خورد

دهمین دوره مسابقات دارت قهرمانی کشور در دو رده آقایان و بانوان به میزبانی استان فارس در شیراز برگزار خواهد شد.

این رقابت‌ها در مجموعه ورزشی 22 بهمن شیراز برگزار خواهد شد که مسابقات بانوان فردا (پنجشنبه) و رقابت‌های مردان روز جمعه 22 آذرماه جاری انجام می‌شود.

این رقابت‌ها به صورت تیمی چهار نفره، دو نفره و انفرادی و به شکل تک حذفی برگزار خواهد شد که 28 استان در آن حضور خواهند داشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟