عذرخواهي پرز از كشتار اعراب در 50 سال پيش

قربانيان اين شليك‌ها زنان و مرداني بودند كه از سر كار بر مي‌گشتند و عملا هيچ اطلاعي از منع آمد و شد در اين نقطه‌ مرزي نداشتند.
کد خبر: ۳۶۲۹
| |
4051 بازدید
رييس جمهور رژيم اسرائيل از اقدام اين رژيم در قتل عام اعراب در يكي از روستاهاي نزديك تل آويو حدود 50 سال پيش عذرخواهي كرد.

به گزارش ايسنا به نقل از خبرگزاري اتريش، رييس دولت اسراييل امروز (شنبه) از روستاي كفرقاسم كه در آن نيروهاي امنيتي اين رژيم در 29 اكتبر سال 1956، 48 تن از اعراب را به قتل رسانده بودند، ديدار كرد.

طبق اظهارات رسانه‌هاي رژيم اسرائيل در آن زمان، اين اعراب از سوي پليس‌هاي مرزي رژيم اسرائيل هدف شليك قرار گرفته بودند چرا كه در نقطه‌ خروج مرزي توقف نكرده بودند.

قربانيان اين شليك‌ها زنان و مرداني بودند كه از سر كار بر مي‌گشتند و عملا هيچ اطلاعي از منع آمد و شد در اين نقطه‌ مرزي نداشتند.

رييس جمهور رژيم اسرائيل در ديدار با مسلمانان شركت كننده در جشن عيد قربان اظهار كرد: اينجا مساله وحشتناكي روي داد و ما همگي به خاطر آن عذرخواهي مي‌كنيم.

قبلا نيز به دليل اين اقدام رژيم اسرائيل ناظران حقوق بشر بارها از اين جنايت جنگي انتقاد كرده بودند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟