صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آنچلوتی: هیچ مشکلی با راموس ندارم

کد خبر: ۳۶۱۱۴۷
| |
2427 بازدید
سرمربی ایتالیایی رئال مادرید اعلام کرد مشکلی با مدافع میانی تیمش ندارد.

به گزارش فارس، کارلو آنچلوتی در نشست خبری درباره اخراج سرخیو راموس در جریان پیروزی چهار بر یک تیمش مقابل گالاتاسرای در لیگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: هیچ مشکلی با راموس ندارم و او هم هیچ مشکلی با من ندارد. فقط به او گفتم که نباید به این راحتی اخراج شود. او اشتباهی کرد اما این هیچ چیز را تغییر نداد. اشتباه کردن در زمین طبیعی است. او بازیکن بسیار مهمی برای تیم است و همه این را می‌دانند. وضعیت راموس خوب است و در بازی امشب به میدان خواهد رفت.

وی ادامه داد: خیلی با رئیس باشگاه صحبت کرده‌ام و او هرگز درباره خروج راموس از تیم به من حرفی نزده است. همه می‌دانند راموس چه قدر از لحاظ فوتبالی، شخصیت و سابقه‌ اش در باشگاه برای ما مهم است. چیزی درباره روابط راموس و پرز نمی‌دانم. رئیس باشگاه با همه بازیکنان روابط بسیار خوبی دارد.

سرمربی رئال مادرید در پاسخ به اینکه آیا در ازای 65 میلیون یورو به راموس اجازه رفتن می‌دهید؟، گفت: نه، نه، نه. زیرا او یکی از قوی‌ترین مدافعان میانی دنیا است و باید او را نگه داریم. دیگر مدافعان میانی بسیار خوب هستند. په‌په تجربه دارد و بقیه مدافعانمان جوان هستند. به خاطر بازیکنان جوان‌تر به بازیکنان با تجربه‌ای مثل راموس نیاز داریم.

آنچلوتی خاطرنشان کرد: از شیوه بازی، جو تیم و انگیزه بازیکنان راضی هستم، با هیچ کس هیچ مشکلی نداشته‌ایم. هر وقت تصمیمی می‌گیرم، بازیکنان درک می‌کنند. عالی کار می‌کنیم و به همین دلیل ادامه همین روش مهم است. اگر ممکن باشد باید پیشرفت کنیم.

وی افزود: خسه و موراتا را دوست دارم. آنها بازیکنان جوان باانگیزه‌ای هستند و کارشان را عالی انجام می‌دهند. خسه را به دلایل استراتژیک مقابل گالاتاسرای به میدان فرستادم. می‌خواستم شماره 9 بیشتر در عمق بازی کند و خسه توانایی بیشتری برای انجام این کار داشت.

سرمربی سابق پاری‌سن‌ژرمن درباره بازی امشب تیمش گفت: مودریچ را داریم و آلونسو تازه نفس است. دی ماریا به جای کریستیانو بازی خواهد کرد. وقتی روی نوار ناکامی باشید، یک بازی می‌تواند به بیرون آمدن شما از این وضعیت کمک کند. وقتی خوب کار می‌کنید، باید همچنان تمرکز کنید و به این روند ادامه دهید.

وی ادامه داد: فقط می‌توانیم از کاری که باید انجام دهیم، مراقبت کنیم. نمی‌توانیم به بارسلونا فکر کنیم. آنها در لالیگا 14 بازی انجام داده‌اند و در 13 بازی به پیروزی رسیده‌اند. بارسلونا مقابل آژاکس خوب کار نکرد اما گاهی ممکن است در مسابقه‌ای شرایط خوبی نداشته باشید.

آنچلوتی تأکید کرد: فکر می‌کنم گرت بیل اکنون کاملا با تیم هماهنگ شده است و هیچ مشکلی ندارد. او روابط خوبی با مهاجمان دارد. در حال حاضر شرایط خوبی دارد و بنابراین می‌تواند به همین رویه ادامه دهد. بیل توانایی‌های زیادی دارد و به تیم کمک می‌کند.

وی در پاسخ به احتمال کاپیتانی کریستیانو افزود: نه، چون کاپیتان مشخص است. کاسیاس و پس از آن راموس و بعد از آنها هم مارسلو کاپیتان است.

آنچلوتی اظهار داشت: احتمال خروج کوئنترائو را بررسی نمی‌کنم. معمولا از مارسلو استفاده می‌ کنم اما این به دلیل بود که کوئنترائو مصدوم بود. او تابستان می‌خواست از تیم جدا شود و ما گفتیم، نه. او اکنون درخواست خروج نداده است.

وی گفت: فکر نمی‌کنم کوئنترائو پیش از کریسمس بازی کند. او مصدومیت جدی دارد و باید از تعطیلات برای بهبودی وی استفاده کنیم. په‌په عالی کار می‌کند. او همان اشتباه راموس در دیدار مقابل گالاتاسرای را انجام داد اما این اتفاقات گاهی رخ می‌دهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟