صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فرار عجیب از دست پلیس

کد خبر: ۳۶۱۰۱۳
| |
7658 بازدید
|
۱

مردی که از اوباش سطح یک شهرک غرب بود برای فرار از دست پلیس خود را در گودالی کوچک به قطر 60سانتیمتر پنهان کرد.

به گزارش شرق، پلیس امنیت پس از آنکه حکم جلب یکی از اراذل‌واوباش سطح یک شهرک غرب به نام وحید صادر شد، فعالیت اطلاعاتی خود را آغاز کرد. ماموران توانستند آدرس محل سکونت متهم را به دست آورند. آنها پس از آنکه در محل مستقر شدند و راه‌های احتمالی فرار را بستند، زنگ در را به صدا درآوردند ولی جوابی نشنیدند.

سپس با همکاری قفل‌ساز در خانه را باز کردند و وارد شدند. همسر متهم که خود را به خواب‌آلودگی زده بود پس از ورود ماموران جلو آمد و گفت: «شوهرم چند روزی است که تهران را ترک کرده و به یکی از شهرستان‌های شمال کشور رفته است.»

ماموران حرف همسر وحید را قبول نکردند و در مقابل چشمان زن جوان اقدام به گشتن خانه کردند اما نتوانستند اثری از وحید پیدا کنند. در نهایت در حالی که ناامید شده بودند و قصد بازگشت به مقر را داشتند ناگهان چشم یکی از ماموران به کابینت آشپزخانه افتاد که کنار آن مکانی تعبیه شده بود. در بازرسی از این مکان که شبیه تونل بود مشخص شد انتهای آن به زیرزمین ختم می‌شود.

 ماموران از طریق حیاط پشت خانه وارد زیرزمین شدند و با گرفتن رد این تونل به گودالی کوچک رسیدند که متهم خودش را برای پنهان‌شدن از دست ماموران در آنجا داده بود. گودال به‌قدری کوچک بود که ماموران برای درآوردن متهم از عوامل آتش‌نشانی کمک خواستند و آنان نیز پس از 30دقیقه تلاش موفق شدند وحید را از تونل بیرون بیاورند و او را به دلیل جراحت زیاد تحویل عوامل اورژانس دهند.

سرهنگ علیرضا محرابی، رییس پلیس امنیت عمومی تهران‌بزرگ در این‌باره گفت: متهم پس از بهبود اوضاع جسمانی به مقام‌قضایی تحویل داده خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۶
انتشار یافته: ۱
محمود حقانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
این شرور را خیلی وقته میشناسم .فقط خدا میداند در طول زندگی کثیفش چه کسانی را مورد آزار و اذیت قرار داده .دزدی -کلاه برداری -ایجاد مزاحمت -زورگویی -حرام خوری -بد اخلاقی -اعتیاد -توهم - کمترین جرائمی است که این حیون در طول زندگیش داشته شلوغی دادگاه ها مدیون زحمات بی وقفه این اراذل است
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟