صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برخورد شدید شرکت دخانیات با یک خمیر دندان

ابطحي با بيان اين‌كه همزمان با آغاز تبليغات خميردندان مريت در تهران قاچاق اين سيگار نيز به كشور افزايش يافته است، عنوان كرد: شركت‌هايي مانند مريت پس از انجام تبليغات در بازارهاي هدف مدعي پيدا كردن سهم در بازار شده و از اين طريق مي‌خواهند وارد بازار ايران شوند.
کد خبر: ۳۶۰۴۰
| |
17743 بازدید

سيگارهايي كه در بازار ايران سهمي ندارند، به هيچ عنوان اجازه‌ تبليغات در ايران ندارند.

به گزارش ايسنا، محمود ابطحي - مديرعامل شركت دخانيات ايران - در پاسخ به اين سوال ايسنا كه موضع شركت دخانيات در مقابل تبليغات خميردندان مريت در شهر تهران چيست؟ با بيان اين مطلب توضيح داد: شركت‌هاي توليدكننده سيگار به دنبال شيوه‌هايي براي سوق دادن ذهن مصرف‌كنندگان به سمت برندهاي توليدي خود هستند.

وي كه در يك نشست خبري سخن مي‌گفت، افزود: به عنوان مثال شركت‌هاي توليدكننده سيگار در پوشش تبليغات مواد غذايي اقدام به مطرح كردن برندهاي خود مي‌كنند كه در اين زمينه مي‌توان به برندهايي مانند وينستون،‌ مكبث و مريت اشاره كرد.

او با اشاره به تبليغات برند مريت تحت پوشش خميردندان در سطح شهر تهران تاكيد كرد: تبليغات اين برند به هيچ عنوان قابل قبول نبوده و شركت دخانيات با اين موضوع به شدت مبارزه مي‌كند.

ابطحي با بيان اين‌كه همزمان با آغاز تبليغات خميردندان مريت در تهران قاچاق اين سيگار نيز به كشور افزايش يافته است، عنوان كرد: شركت‌هايي مانند مريت پس از انجام تبليغات در بازارهاي هدف مدعي پيدا كردن سهم در بازار شده و از اين طريق مي‌خواهند وارد بازار ايران شوند.

مديرعامل شركت دخانيات ايران اضافه كرد: نبايد اجازه ثبت برندهايي مانند مريت در ايران داده شود؛ در غير اين صورت ممكن است حتي رب گوجه فرنگي با برند مالبورو نيز در كشور توليد شود.

اين مقام مسوول تاكيد كرد: برند خميردندان مريت دقيقا شبيه برند سيگار مريت بوده و به همين دليل شركت دخانيات به شدت مخالف تبليغات اين برند تحت عنوان خميردندان در سطح شهر تهران است.

گفتني است، چندي پيش - اواسط آذر - يك كارشناس صنعت دخانيات در گفت‌وگو با ايسنا، با بيان اين كه سكوت وزارت بهداشت و تشكل‌هاي مرتبط با بحث مبارزه با استعمال دخانيات در مقابل تبليغات خميردندان مريت در سطح شهر تهران جاي سوال دارد، هشدار داده بود كه استراتژي تبليغات نوين صنعت دخانيات گروه‌هاي پرخطر و آسيب‌پذير را نشانه گرفته است و تصويب قوانين متعدد نيز نتوانسته اين وضعيت را بهبود بخشد.

خصوصي‌ نمي‌شويم!
مديرعامل شركت دخانيات ايران در ادامه در پاسخ به سوال ديگر ايسنا درباره خصوصي‌سازي اين شركت و مطرح شدن اين بحث در لايحه بودجه‌ سال آينده كل كشور خاطرنشان كرد: حتي در آزادترين نظام‌هاي اقتصادي دنيا مانند آلمان و فرانسه نيز صنعت دخانيات تحت نظارت دولت است.

وي افزود: اگر صنعت دخانيات در ايران كاملا خصوصي شود، با توجه به اين‌كه بخش خصوصي به دنبال منافع خود است، اين وضعيت آثار مخربي به دنبال داشته و قطعا مصرف داخلي به شدت افزايش خواهد يافت.

وي گفت: به عنوان مثال در كشور تركيه چند سال پيش انحصار در صنايع دخاني از بين رفت و بعد از مدتي مصرف دخانيات در اين كشور به شدت افزايش يافت.

اين مقام مسوول در عين حال با اشاره به اين‌كه شركت دخانيات تابع تصميم‌هاي دولت و مجلس است، تصريح كرد: شركت دخانيات در اجراي اصل 44 مستثنا بوده و همچنان به فعاليت خود تحت قانون انحصار مصوب مجلس ادامه خواهد داد. در عين حال به بخش خصوصي نيز اجازه ورود داده تا آن‌ها تحت برندهاي ملي اقدام به توليد كنند و با هلوگرام شركت دخانيات محصولات خود را وارد بازار كنند.

وي اضافه كرد: خصوصي‌سازي در شركت دخانيات شكل خاصي داشته و مشاركت با بخش خصوصي و اعطاي عامليت‌هاي صنعتي بخشي از اين شيوه خاص خصوصي‌سازي در شركت دخانيات ايران محسوب مي‌شود.

زيكا در مقابل KT&G!
ابطحي همچنين در پاسخ به سوال ديگر ايسنا درباره اين‌كه كدام شركت خارجي بيشترين سهم را در بازار ايران دارد؟ گفت: در حال حاضر شركت كره‌يي KT&G بيشترين سهم را در بازار دخانيات ايران چه در زمينه توليد مشاركتي و چه در زمينه واردات داشته است. با اين حال تنها يكي از برندهاي شركت دخانيات با نام زيكا توانسته‌ بخشي از بازار اين شركت كره‌يي را در ايران به خود اختصاص دهد.

داستان مارلبورو و جيب گشاد رژيم صهيونيستي!
مديرعامل شركت دخانيات ايران همچنين در پاسخ به سوالي درباره توليد سيگار مارلبورو در ايران توضيح داد: هرگز به شركت فيليپ موريس اجازه نخواهيم داد كه در ايران حتي به صورت مشاركتي اقدام به توليد كند، زيرا زيرمجموعه اين شركت، سرمايه‌داران صهيونيستي هستند.

وي افزود: اين شركت آمريكايي 12 درصد از سود خود را به جيب رژيم صهيونيستي مي‌ريزد و براساس تحقيقات انجام شده، متاسفانه مسلماناني كه سيگارهاي توليدي اين شركت را مصرف مي‌كنند، روزانه 9.6 ميليون دلار از پول خود را به جيب گشاد اين رژيم مي‌ريزند.

اين مقام مسوول با استناد به صحبت‌هاي يكي از سياستمداران آمريكايي درباره‌ لزوم ادامه صادرات مواد دخاني آمريكا به ايران تصريح كرد: به گفته اين سياستمدار آمريكايي صادرات محصولات دخاني آمريكا به ايران در واقع صادرات مرگ براي مردم ايران است.

ابطحي همچنين در پاسخ به سوالي درباره اين‌كه چرا مافياي سيگار در ايران معرفي نمي‌شود؟ يادآوري كرد: اسامي مافيا را نبايد از من سوال كنيد؛ البته تاكنون دستان بسياري از اعضاي مافيا را قطع كرده‌ايم. به عنوان مثال زماني كه من وارد شركت دخانيات شدم، قرارداد با شركت مارلبورو با فشارهايي كه وجود داشت، در حال امضا شدن بود. با اين حال با انجام مطالعات گسترده، امضاي اين قرارداد لغو شد.

او تصريح كرد: با اين وجود اگر مافيا فشار بيشتري به من وارد كند، با توجه به مداركي كه در اختيار دارم، دست به افشاگري خواهم زد.

براي بخش خصوصي برنامه داريم
مديرعامل شركت دخانيات ايران در پاسخ به سوالي درباره علت ضعيف شدن حضور بخش خصوصي در صنعت دخانيات ايران عنوان كرد: متاسفانه عملكرد بخش خصوصي در صنعت دخانيات تاكنون راضي‌كننده نبوده است. قرار بود در سال جاري يك ميليارد و 800 ميليون نخ سيگار توسط بخش خصوصي در كشور توليد شود كه اين برنامه محقق نخواهد شد.

وي علت كمرنگ شدن حضور بخش خصوصي در صنعت دخانيات ايران را مانع‌تراشي‌هاي گوناگون در مقابل فعاليت بخش خصوصي دانست و تاكيد كرد: با اين وجود قصد داريم در سال آينده برنامه‌ريزي گسترده‌اي را براي فعاليت بخش خصوصي در صنعت دخانيات ايران انجام دهيم.

او همچنين درباره حضور سيگارهاي مگنا در بازار ايران توضيح داد: هر سيگاري كه وارد بازار ايران شود و سهمي از بازار را داشته باشد، شركت دخانيات به دنبال مديريت آن مي‌رود. سيگار مگنا نيز سهمي از بازار ايران را به خود اختصاص داده و البته توليدكننده اين سيگار نيز جزو شركت‌هاي ممنوع محسوب نمي‌شود. به همين دليل اجازه‌ واردات مگنا را به ايران با هولوگرام شركت دخانيات داده‌ايم.

 سود 43 ميليارد توماني شركت در سال جاري
ابطحي همچنين گردش مالي شركت دخانيات را تا پايان امسال 194 ميليارد تومان اعلام كرد و گفت: سود محقق شده شركت نيز در سال جاري 43 ميليارد تومان بود كه به خزانه واريز شد.

وي همچنين خبر داد: تا پايان سال آينده قصد داريم 75 درصد بازار داخلي را با توليدات داخلي مديريت كنيم.

خجالت مي‌كشم بگويم افزايش توليد داريم!
مديرعامل شركت دخانيات ايران در ادامه در واكنش به اين اظهارنظر كه توجيه توليد داخلي سيگار به دليل قاچاق اين كالا به ايران درست نيست و شما به عنوان يك مقام مسوول در آينده احساس پشيماني خواهيد كرد! توضيح داد: به هيچ عنوان نمي‌توان با مقوله قاچاق با برخوردهاي مكانيكي با مقابله كرد.

وي با بيان اين‌كه خجالت مي‌كشم كه اعلام كنم توليد شركت دخانيات ايران در سال جاري تاكنون 42 درصد افزايش يافته است، تصريح كرد: اميدواريم روزي برسد كه شركت دخانيات فقط اقدام به صادرات كند.

اين مقام مسوول يادآور شد: اوايل سال جاري قاچاق سيگارهاي شركت KT&G به ايران افزايش يافت. شرايط حتي به گونه‌اي پيش رفت كه در استان‌هاي شرقي كشور جايي براي محصولات داخلي باقي نماند و از سوي ديگر اين سيگارها نيز به شدت آلوده بودند و منابع عظيمي نيز از كشور خارج مي‌شد. در چنين شرايطي يا مي‌توانستيم بازار را رها كنيم، يا اين‌كه به وظيفه خود در مديريت بازار عمل كنيم.

وي افزود: به همين دليل از مسوولان شركت KT&G دعوت كرده و با آن‌ها مذاكره كرديم تا به جاي قاچاق محصولات خود به ايران اقدام به توليد مشاركتي كنند.

انتخاب از بين بد و بدتر!
وي همچنين گفت:‌ بايد هميشه بين بد و بدتر، بد را انتخاب كنيم؛ بنابراين بين واردات قاچاق و توليد داخل بايد به توليد داخل توجه كرده و آن‌را گسترش دهيم.

ابطحي با اشاره به اين‌كه به عنوان اولين توليدكننده محصولات دخاني در جهان كميته‌ مبارزه با مصرف تشكيل داده‌ايم، اضافه كرد: در مواجهه با مساله‌اي به نام دخانيات نبايد اقدام به پاك كردن صورت مساله كنيم، بلكه بايد مساله را حل كنيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۰۲ - ۱۳۸۷/۱۱/۲۰
بر طبق قانون کنترل دخانیات هرگونه تبلیغ محصولات دخانی ممنوع است. حالا چه شرکت قانونی باشد چه غیر قانونی! ولی شرکتهای خارجی اقدام به نصب قفسه و تبلیغ محصولات خود می کنند و تازه با هم در این امر رقابت هم می کنند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۸ - ۱۳۸۷/۱۱/۲۱
توليد محصول بهداشتي كه تضمين كننده سلامت دهان و دندان بوده چه عيبي دارد ؟ اصلا گيريم كه با برند مريت و يا با هر اسمي ديگري توليد شود مهم نفس كار است كه فقط در راستاي بالا بردن سلامت و بهداشت جامعه تاثير گذار بوده و بهتر است بجاي مخالفت با محصولي كه براي سلامتي و بهداشت فردي ميباشد ، توليد سيگار متوقف شود تا بيشتر از اين مردم عزيز بر اثر مصرف سيگار از بين نروند و تمامي مضرات مصرف سيگار و انواع مريضي هاي مربوطه در كشور ريشه كن شوند
بهتر است به فكر جوانها باشیم كه سیگار مشوق نابودي و ورود به دنياي سياه و خانمان برنداز اعتياد بوده و ضد سلامتي فردي ميباشد و به جاي توليد و گسترش كارخانجات دخاني به توليد محصولات داروئي و غذائي و يا بهداشتي رو بياوریم
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟