صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نمی‌دانم چه کسی رویم اسید پاشید

کد خبر: ۳۵۹۷۴۷
| |
8469 بازدید
|
اعظم 22 ساله بود که برای شرکت در مراسم عروسی برادرش به تهران آمد اما شب قبل از عروسی به جای اینکه خود را برای حضور در مراسم آماده کند روانه بیمارستان شد تا همچنان پس از گذشت 9 سال از وقوع حادثه نداند که چه کسی روی صورتش اسید ریخت.

به گزارش آرمان، این قربانی اسیدپاشی در این باره گفت: بهار سال 84 بود که برای شرکت در مراسم عروسی برادرم از شهرستان به تهران آمده بودیم که یک روز پیش از حادثه در حالی که قصد داشتم برای خرید مانتو به بیرون بروم با بازکردن در خانه، یک دست را دیدم که لیوانی از اسید را روی صورتم ریخت.

 اعظم ادامه داد: پس از آن به بیمارستان منتقل شده و تحقیقات پلیس برای شناسایی متهم آغاز شد اما این تحقیقات هیچ نتیجه‌ای در بر نداشت و تاکنون نمی‌دانم که چه کسی روی صورتم اسید ریخت. وی با اشاره به انجام عمل‌های جراحی روی صورت و گردنش برای ترمیم چهره‌اش گفت: از آن موقع تا چهارشنبه گذشته قریب به 30 عمل جراحی انجام داده‌ام که خوشبختانه عمده این جراحی‌ها موفقیت‌آمیز بود. ا

ین قربانی اسیدپاشی که این روزها مشغول تحصیل در رشته مترجمی اسناد و مدارک در دانشگاه علمی کاربردی است، ادامه‌داد: عمده هزینه‌های درمان از سوی پدرم تامین شد و پس از آن که با آمدن به تهران شغلی برای خود یافتم با استفاده از بیمه‌ام هزینه تعدادی از عمل‌ها را خود پرداخت کردم.

وی با انتقاد از اینکه هیچ کمکی از جانب دولت و مسئولان برای رسیدگی به قربانیان اسیدپاشی انجام نمی‌شود، گفت: حداقل توقع داشتم دولت در پرداخت هزینه‌های دانشگاه مساعدتی داشت که متاسفانه حتی ریالی نیز به من کمک نشد و تخفیفی تعلق نگرفت.

این قربانی اسیدپاشی هزینه‌های درمان را برای قربانیان اسیدپاشی سرسام‌آور دانست و افزود: تنها هزینه یکی از عمل‌های جراحی‌ام رقمی بالغ بر 10 تا 15 میلیون تومان می‌شود.

 وی که این روزها در یکی از محلات مرکزی تهران در خانه‌ای استیجاری زندگی می‌کند، ادامه‌داد: قربانیان حوادث اسیدپاشی باید از حقوق ثابت بهره‌مند شوند و چتر حمایتی دولت و دستگاه‌ها برای این افراد وجود داشته باشد.

 عظم از آمادگی خود برای انتقال تجربیاتش و همچنین آموزش مباحث رایانه به قربانیان اسیدپاشی و شهروندان عادی خبرداد و گفت: به نظرم بهتر است قربانیان اسیدپاشی در کنار یکدیگر بوده و دیگران را از توانایی‌ها و تجربیات خود بهره‌مند کنند.

وی درباره انجام اقدامات روانکاوی و روان‌درمانی خود نیز خاطرنشان کرد: در این مورد نیز با توجه به اینکه هزینه‌های بالایی را متحمل می‌شوم متاسفانه هیچ یک از نهادها کمکی به من نکرده به طوری که به ازای هر جلسه مشاوره 35 هزار تومان پرداخت کردم و داروهای کنترل اعصاب و روان نیز بسیار گران‌قیمت است.

این قربانی اسیدپاشی اضافه‌کرد: مگر تعداد قربانیان اسیدپاشی چند تن است که دولت نمی‌تواند به آنان یک واحد مسکونی 36 متری با حقوقی ثابت بدهد تا نگرانی از بابت آینده و زندگی خود نداشته باشند.

 وی با بیان اینکه در حال حاضر مشغول ادامه تحصیل است، گفت: پس از آن که ترمیم‌ها را در صورت، لب، پلک‌ها و دیگر قسمت‌های صورت و بدنم انجام دادم تازه متوجه شدم، چه نعمت‌های بی‌شماری را خداوند در اختیار ما قرار داده و ما از آن بی‌خبر بودیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۲
انتشار یافته: ۱۱
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۳
بنده خدا چه بلايي سرش آمده
خدا شفاي عاجل بهش بده
خدا نگذره از اونايي كه اينكارها رو ميكنند. چون آينده آدما رو تباه ميكنن خدا آيندشون رو تباه كنه.
آدم دلش نمياد لرزيدن يه گربه رو تو سرما ببينه ولي بعضيا بويي از انسانيت نبردن.
ناشناس
|
Russian Federation
|
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۳
خدا به این خواهر عزیزم صبر و شفا بده و ایمان و اعتقادش قوی تر شود
و به آن کسانی که روی وی اسید پاشیدند و زندگی وی را خراب کردند می گویم منتظر عذاب روز قبامت باشند چه بسا عذابی غیر قابل باورشان باشد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۳
خدا لعنتشون کنه ایشالااااااا
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۳
من خود يكي از يان قربانيانم به نقل ازاعظم خانم كه گفته دولت هزينه را پرداخت نمايد ما نميخواهيم هزينه براي دولت داشته باشيم لااقل همان حكم ديني وشرعي كه ازش صحبت مي كنند كار قصاص در مورد اسيد پاشي را انجام دهند كه نفر دومي ديگر جرات اي كار را نداشته باشد اگر از روز اذل واولين باركسي كه اقدام به اين عمل نمود را قصاص ميكردند تا زجر اين مصيبت را حس كند كس ديگري اقدام به اين كار نميكرد ولي صد حيف از اين قوانين...
محمد
|
China
|
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۳
به احتمال زیاد - اسید پاش میخواسته روی عروس یا داماد اسید بپاشد و خبر داشته که برای خرید عروسی میخواهند بروند. متاسفانه بعضی اوقات نیروی انتظامی ضعیف عمل میکند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۳
سلام هموطنان عزيزم - فكر ميكنيد با نظر ما يا همدردي مامشكل حل ميشه اگه صدا وسيما جمهوري اسلامي و ساير سازنده هاي فيلم هاي اكشن يا سازنده هاي تنش هاي خانوادگي دست از اين ساخته هاي بي محتوايشان بردارند و يا حكومت برخورد جامع با خفت كنان و اشخاص محدودي كه دست به اين اعمال بسيار ناشايست ميزنند بشود اين اتفاقات بسياركم خواهد شد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۳
قربانیان حوادث اسیدپاشی باید از حقوق ثابت بهره‌مند شوند و چتر حمایتی دولت و دستگاه‌ها برای این افراد وجود داشته باشد.
همایون
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۳
اگر برای اسید پاشها قصاص یا اعدام تصویب می کردند کسی جرات چنین کار کثیف و دد منشانه ای نداشت
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۳
قانونی درمجلس برای خرید وفروش وتهیه اسیدهای قوی تصویب شود
مسعود
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۳
مردم جنبه داشتن اسید ندارن - بهتره این رو هم مثل چیزهای دیگه ممنوع کنن
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار