صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تعطیلی مساجد سنی‌ها در بغداد

کد خبر: ۳۵۹۶۱۸
| |
9335 بازدید
رهبران مذهبی سنی عراق می‌گویند تصمیم گرفته‌اند تا مساجدشان در بغداد را در اعتراض به حملات علیه روحانیون و نمازگزاران تعطیل کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، شیخ مصطفی البیاتی، یکی از اعضای شورای مکتب عراق گفت که این تصمیم روز پنجشنبه اتخاذ شده و از امروز (شنبه) اجرایی می‌شود.

خشونت‌های فرقه‌ای در هفت ماه گذشته در عراق رشد قابل ملاحظه‌ای داشته است. حملات شدید علیه شیعیان بوده اما سنی‌ها هم در این حملات کشته شده‌اند.

روز جمعه در پی انفجار بمب در دو مسجد سنی‌ها در بغداد، چهار تن جان باختند. هفته گذشته نیز مردان مسلح یک روحانی را حین خروج از مسجدی در غرب پایتخت عراق به ضرب گلوله کشتند.

هنوز مشخص نیست که سنی‌ها چه مدت از این تصمیم تبعیت می‌کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟