صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هاشمیان به تمرینات تیم ملی بازمی گردد

کد خبر: ۳۵۷۳۸
| |
1466 بازدید

وحید هاشمیان مهاجم ایرانی تیم بوخوم آلمان از امروز تمرینات آماده سازی خود را برای دیدار با کره جنوبی آغاز خواهد کرد.

به گزارش مهر، هاشمیان که روز چهارشنبه در سوگ از دست دادن مادرخود عزادار شد و به دلیل برگزاری مراسم ختم آن مرحومه نتوانست در اولین تمرین تیم ملی شرکت کند، از امروز به جمع ملی پوشان بازمی گردد تا خود را برای دیدار حساس روز چهارشنبه تیم ملی مقابل کره جنوبی آماده کند.

با توجه به محرومیت غلامرضا رضایی در این دیدارحضور آماده وحید هاشمیان درنوک خط حمله تیم ملی برای کادرفنی از اهمیت بسزایی برخورداراست و مربیان تلاش دارند تا با بازگرداندن این مهاجم گلزن به شرایط روحی مناسب قدرت هجومی تیم ملی را در این دیدارخانگی افزایش دهند.

همچنین بنابر اعلام سرپرست تیم ملی ، جواد نکونام ملی پوش باشگاه اوساسونا که بدلیل محرومیت نمی تواند تیمش را در دیدار یکشنبه شب همراهی کند زودتر به تهران آمده و از روز یکشنبه به جمع اردونشینان ملحق خواهد شد. ضمن اینکه مسعود شجاعی دیگر ملی پوش ایرانی اوساسونا پس از همراهی تیم باشگاهی اش در دیداریکشنبه شب و در فاصله دو روز تا دیدار برابر کره جنوبی وارد تهران خواهد شد .

دیدارتیم های ملی فوتبال ایران و کره جنوبی ساعت 15 روزچهارشنبه 23 بهمن ماه به قضاوت "بنجامین جان ویلیامز" و دو هموطن استرالیایی وی در ورزشگاه آزادی تهران برگزارخواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟