صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

مرتضوی: تشكيل شعبه ويژه برای جنايات اسرائیل

کد خبر: ۳۵۶۹۷
| |
2016 بازدید

دادستان تهران از تشكيل شعبه ويژه رسيدگي به جنايات رژيم صهيونيستي در دادسراي تهران و اعلام جرم عليه اسراييل در اين شعبه خبر داد.

به گزارش ايسنا، سعيد مرتضوي در جلسه شوراي روساي كل دادگستري‌هاي سراسر كشور با اعلام اين خبر، به برگزاري اجلاس دادستان‌هاي كشورهاي اسلامي در تاريخ 12 و 13 اسفندماه اشاره و تصريح كرد: براساس پيشنهاد ارائه شده به رييس قوه قضاييه و تصويب ايشان، اجلاس دادستان‌هاي كشورهاي اسلامي و هم‌انديشي با حقوقدانان با محوريت بررسي راهكارهاي حقوقي و قضايي رسيدگي به جنايات جنگي و نسل‌كشي در غزه طي روزهاي 12 و 13 اسفندماه برگزار خواهد شد.

وي افزود: در اين راستا روز چهارشنبه، از سفيران كشورهاي اسلامي براي انجام هماهنگي لازم دعوت به عمل آمد كه 21 سفير از كشورهاي اسلامي حضور يافته و با استقبال از برگزاري اين اجلاس قول دادند مقامات دعوت شده از كشورشان در اين اجلاس حضور يابند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار