صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

نمايشگاه عکس «مظلوميت در غزه»

کد خبر: ۳۵۶۲۳
| |
3099 بازدید

به همت مجمع جهاني صلح اسلامي، عصر روز سه‌شنبه، شانزدهم بهمن ماه، نمايشگاه عکس «مظلوميت در غزه» افتتاح شد.

در آيين گشايش اين نمايشگاه كه در موزه هنرهاي معاصر فلسطين برگزار شد، علي زارعي نجف دري، مشاور رئيس جمهوري، علي‌اکبر اشعري رئيس سازمان اسناد و کتابخانه ملي، سردار مسعود جزايري، معاون فرهنگي ستاد کل نيروهاي مسلح، مجيد رجبي‌ معمار مدير شبکه تهران و داود عامري دبير مجمع صلح اسلامي حضور داشتند.

به گزارش مجمع جهاني صلح اسلامي، در آغاز مراسم، عامري دبير مجمع جهاني صلح اسلامي با تبريک سالگرد پيروزي انقلاب گفت: در سي‌امين سال انقلاب شاهد پيروزي اثربخش چهره مقاومت مردم غزه هستيم. مردمي که از همه جوانب در محاصره بودند و به کمک توکل بر خدا پيروزي را براي تاريخ بشريت خلق کردند. اين نمايشگاه خواسته بخشي کوچک از اين جلوه را به نمايش بگذارد و چهره دژخيمان صهيونيست را به جهان بازشناساند.

وي افزود: براي هنرمندان ايراني اين امکان ميسر نبود تا در غزه بتوانند به ثبت وقايع بپردازند، اما بودند چشم‌هاي بيداري که اين مقاومت را به تصوير کشيدند تا اذهان بيدار جهانيان را متوجه غزه کنند. آثار اين نمايشگاه با تلاش هنرمندان عکاس ايراني از ميان شش هزار عکس برگزیده شد. ما سیصد عکس را در قالب چندرسانه‌اي عرضه کرديم و 42 عکس در موزه فلسطين به نمايش درآمد.

دبير مجمع صلح اسلامي ادامه داد: بخشي از اين آثار در تبريز نيز به نمايش درآمده و از هفته آينده نيز بخش ديگري از اين آثار در فرهنگسراي پايداري به نمايش درخواهد آمد. ما اين امکان را داريم اين آثار را در استان‌هاي گوناگون عرضه کنيم و تا پايان سال عکس‌هاي مظلوميت غزه در سی کشور به نمايش درخواهد آمد.

زارعي نجف دري، مشاور رئيس جمهوري نيز در ادامه اين مراسم گفت: در آستانه دهه چهارم انقلاب، نوع برخورد استکبار با اسلام شفافتر و گوياتر شده است. فلسطين امروز خط مقدم جهان اسلام است و بر ماست که در اين خط موضع حمايتي داشته باشيم. اين نمايشگاه مي‌تواند پيام مقاومت فلسطين را براي جهانيان بازگو و تکثير کند تا شاهد استمرار پيام اين حرکت در جهان اسلام باشيم.

وي افزود: فلسطين و غزه امروز باعث وحدت تشيع و تسنن شده و برخورد رهبر بزرگ انقلاب با پيروزي مقاومت لبنان و مقاومت غزه اين امر را بيشتر نمايان کرد. به نظرم پيامي که امروز فاجعه غزه براي جهانيان به ارمغان آورده، اين ظرفيت را دارد که سال‌ها براي جهانيان مرور شود.

سردار جزايري معاون فرهنگي ستاد کل نيروهاي مسلح نيز در اين مراسم با اشاره به نقش رسانه‌ها در پيروزي مقاومت غزه گفت: جنايات رژيم صهيونيست، سال‌هاست ادامه دارد، اما نحوه بازتاب جنايات غزه توسط رسانه‌هاي جهان بي‌سابقه بود. رسانه‌‌ها برخلاف جهت تدوين شده عمليات‌هاي رواني رژيم صهيونيستي با نشان دادن چهره واقعي رژيم اشغالگر و مظلوميت مردم غزه پيروز اين رويداد بودند.

همچنين رجبي‌معمار، مدير شبکه تهران در اين مراسم گفت: تحول جدي رسانه‌اي در حمله صهيونيست‌ها رخدادي مهم بود که توسط رسانه‌هاي جهان اسلام، دنيا و صدا و سيما جمهوري اسلامي ايران شکل گرفت. خالد مشعل در ديدار با رئيس سازمان صدا و سيما نيز بر اين موضوع تأکيد و از حمايت شبکه العالم و پرس در بازتاب اخبار غزه تشکر کرد.

وي افزود: انقلاب اسلامي ايران نقش اساسي در پيروزي مردم فلسطين دارد، زيرا اگر انقلاب اسلامي نبود امروز بايد نام فلسطين را تنها در کتاب‌هاي تاريخ پيدا مي‌کرديم. اما هم‌اکنون در سراشيبي افتادن رژيم صهيونيستي را حس مي‌کنيم و امروز صهيونيست‌ها بايد به فکر بازگشت به سرزمين‌هاي خود باشند.

نمايشگاه عکس «مظلوميت در غزه» تا روز بيستم بهمن‌ ماه از ساعت 3 تا 5 بعدازظهر در موزه هنرهاي معاصر فلسطين ميزبان علاقه‌مندان است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...