صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تمجید هاشمی رفسنجانی از ماهواره امید

وی دستيابي به انرژي هسته‌اي و صنايع قضايي و ماهواره‌اي را دليل حكمي براي اقتدار علمي اسلامي خواند و تاكيد كرد: محققان و دانشمندان جوان و پرانگيزه اين كشور با تلاش و ايمان قله‌هاي علمي در صنايعي چون نانو تكنولوژي علوم نرم افزاري و سلول‌هاي بنيادي را فتح كرده‌اند.
کد خبر: ۳۵۵۷۴
| |
6093 بازدید

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني گفت: هشت سال دفاع مقدس به مسئولان نظام اثبات كرد كه براي حفظ استقلال و عزت بايد در صنايع موشكي، فضايي و ماهواره‌اي به خود كفايي برسيم و حاصل تلاش‌ها اكنون ماهواره اميد ايران است كه مايه عزت و افتخار و غرور كشور مي‌باشد.

به گزارش روابط عمومي مجمع تشخيص مصلحت نظام، آيت‌الله اكبر هاشمي رفسنجاني رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در ديدار اعضاء، ستاد مركزي احياي امر به معروف و نهي از منكر و برگزار كنندگان همايش ملي نظارت همگاني در استان لرستان با اشاره به بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامي انقلاب اسلامي را حركتي عظيم خواند كه با لطف خداوند و ايمان و پايداري مردم ايران به ثمر رسيد.
رئيس مجلس خبرگان رهبري افزود: در عصري كه القاء مي‌شد موقعيت دين به عنوان حكومت بر جوامع ديگر سپري شده است با مجاهدت امام مردم و روحانيت اين توهم شكست شد و تجربه 30 سال نظام اسلامي ثابت كرد هنوز دين نيرومندترين عامل حركت و پيشرفت جوامع است.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در بخش ديگري از سخنانش وقوع انقلاب اسلامي را از امر به معروف و نهي از منكر حضرت امام (ره) و يارانشان به حكام فاسد پهلوي شروع شد و تصريح كرد: پس از رحلت آيت‌الله العظمي بروجردي مفاسد شاه و ايادي او در جامعه گسترش يافت و حضرت امام هم بنا به تكليف الهي كه داشت مرتبا شاه و حكام را به امر به معروف و نهي از منكر متذكر مي‌شدند. اما بي توجهي و غرور و عميق فساد به گونه‌اي شد كه حاصل آن قيام مردم به رهبري امام و روحانيت و سر نگوني رژيم مفسد پهلوي شد.
رئيس مجلس خبرگان رهبري همچنين با اشاره به دستاوردهاي عظيم 30 سال گذشته انقلاب اسلامي دستيابي به خود كفايي در صنايع موشكي فضايي و ماهواره‌اي را يكي از مهمترين اين دستاوردهاي خواند و گفت: هشت سال دفاع مقدس به مسئولان نظام اثبات كرد كه براي حفظ استقلال و عزت بايد در صنايع موشكي، فضايي و ماهواره‌اي به خود كفايي برسيم و در زمان جنگ كار ساخت موشك و ماهواره در دو بخش جداگانه آغاز شد و پس از پايان جنگ دولت با سرعت سرمايه گذاري در اين زمينه را آغاز كرد كه حاصل تلاش‌ها اكنون ماهواره اميد ايران است كه مايه عزت و افتخار و غرور كشور مي‌باشد.

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني دستيابي به انرژي هسته‌اي و صنايع قضايي و ماهواره‌اي را دليل حكمي براي اقتدار علمي اسلامي خواند و تاكيد كرد: محققان و دانشمندان جوان و پرانگيزه اين كشور با تلاش و ايمان قله‌هاي علمي در صنايعي چون نانو تكنولوژي علوم نرم افزاري و سلول‌هاي بنيادي را فتح كرده‌اند.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در بخش ديگري از سخنانش فريضه امر به معروف و نهي از منكر را مانند نماز و روزه به همان مسلمان واجب دانست و با تاكيد بر اينكه انجام اين فريضه را نبايد در عده خاصي محدود كرد و گفت: آحاد مردم را بايد مسئولانه به اين امر مهم وارد كرد و در صورت همگاني شدن اين فريضه، جامعه به صورت خود جوش اصلاح خواهد شد.
رئيس مجلس خبرگان رهبري عمل به مباني و احكام اسلام از سوي مسئولان را مهمتر از تذكر لساني در گسترش فريضه امر به معروف و نهي از منكر در جامعه خواند و گفت: در هر كجاي نظام هم بايد در عمل مقيد به امر به معروف و نهي از منكر باشند تا جامعه نيز آن را بپذيرد.
آيت‌الله هاشمي رفسنجاني پيشتازي دانشگاه آزاد اسلامي در امور فرهنگي از جمله امر به معروف و نهي از منكر را در كنار امور آموزشي آن و همكاري مسئولان اين دانشگاه در برگزاري همايش‌هاي گوناگون را از اقدامات ارزشمند اين دانشگاه خواند و از آن تشكر كرد.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام همچنين مردم غيور لرستان را ياوران دلير انقلاب و نظام اسلامي خواند و با اشاره به علاقه خاص حضرت امم (ره) به مردم اين خطه گفت: لرستان همواره تكيه گاه خوبي براي نظام انقلاب و جنگ بوده است و اميدواريم كه مسئولان كشور دين خود را به اين خطه سر سبز ادا كنند.

در ابتداي اين ديدار حجت الاسلام و المسلمين قديري دبير همياش ملي نظارت همگاني همچنين صالحي دبير ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر و هاشميان از معاونت فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي گزارشي از برگزاري همايش ملي نظارت همگاني كه در استان لرستان برگزار خواهد شد ارائه كردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار