قذافي: بحران دارفور را حل مي کنم

اين در حالي است که سودان و چاد يکديگر را به حمايت از گروههاي شورشي مخالف خود در اين منطقه متهم مي کنند.
کد خبر: ۳۵۵۳۷
| |
2559 بازدید
معمر قذافي،‌ رهبر ليبي روز چهارشنبه گفت به عنوان رئيس جديد اتحاديه افريقا،‌ همه تلاش خود را براي حل و فصل بحران دارفور به کار خواهد بست.

قذافي همچنين به دو کشور چاد و سودان هشدار داد منطقه وسيع دارفور در غرب کشور سودان را به عنوان محلي براي نبردهاي خود استفاده نکنند. اين در حالي است که سودان و چاد يکديگر را به حمايت از گروههاي شورشي مخالف خود در اين منطقه متهم مي کنند.

به گزارش اسوشيتدپرس، رهبر ليبي اين سخنان را در حالي بيان کرد که وي از سال 2003 نقش ميانجي را براي حل بحران دارفور بر عهده داشته ولي به موفقيت زيادي نائل نشده است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟