صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

وخامت شرایط جسمی «محمد مرسی»

کد خبر: ۳۵۱۳۳۱
| |
9963 بازدید

خانواده محمد مرسی رئیس جمهور برکنار شده مصر تأکید کرد که مرسی تا آخرین نفس ثابت قدم و پایدار است و از مشروعیت دست نخواهد کشید.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری «المصری الیوم»، اسامه فرزند «محمد مرسی» رئیس جمهور برکنار شده مصر در بیانیه‌ای به مناسبت عید قربان تأکید کرد که پدرش تا آخرین نفس ثابت قدم و پایدار خواهد بود و از مشروعیت دست نخواهد کشید و ربودن اجباری او و محاکمه‌های غیر قانونی و خنده دار که در تضاد کامل با قانون اساسی و قانون است او را شکست نخواهد داد.

در ادامه این بیانیه آمده که مرسی از مسیر دموکراسی خارج نخواهد شد حتی اگر این مسئله به قیمت جانش تمام شود و بعد از این تعداد قربانی، مرسی با پذیرفتن راه‌ حل‌های میانه عقب نشینی نخواهد کرد.

از سوی دیگر منابع آگاه تأکید کردند که رئیس جمهور برکنار شده مصر که در حصر به سر می‌برد دو هفته گذشته دچار کسالت شده و اقدامات پزشکی برای مداوای او در محل حصرش صورت گرفته و به بیمارستان منتقل نشده است.

روز گذشته دادستانی مصر اعلام کرد که مرسی برای یک ماه دیگر در بازداشت قرار خواهد داشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار