کارتهاي ملي الکترونيکي مي شود
معاون سازمان ثبت احوال كشور گفت: کارتهاي ملي الکترونيکي از سال آينده جايگزين کارتهاي ملي موجود مي شود.
سعيد عبودي در گفتگو با خبرگزاري مهر با اعلام اين مطلب گفت: هم اکنون در حال مطالعه و فراهم آوردن زيرساختهاي توليد و توزيع اين کارتها در سازمان ثبت احوال کل کشور هستيم.
اگر چه رئيس سازمان ثبت احوال تيرماه سال جاري موضوع طراحي و توليد کارتهاي شناسايي الکترونيک را عنوان کرده و از توزيع آزمايشي اين کارتها تا پايان امسال براي بررسي نقاط ضعف و قدرتشان در استان قم خبر داده بود اما عبودي از عدم اجراي اين طرح در استان قم خبر داد.
عبودي درباره طراحي کارتهاي ملي الکترونيک نيز گفت: اين کارتها همه نيازهاي امنيتي يک سند را که بايد با تکنولوژي روز منطبق باشد خواهد داشت. ضمن اينکه هماهنگيهاي لازم با پايگاه جمعيتي کشور صورت مي گيرد تا اشتباه نوشتاري و اطلاعات در اين روش به وجود نيايد. همچنين طراحي اين کارتها موجب به حداقل رساندن خطاهاي اپراتور به دليل تطبيق با پايگاه مي شود.
معاون سازمان ثبت احوال با بيان اينکه سازمان ثبت احوال موظف شده که اين کارتها را در سال 1388 توليد و در بين مردم توزيع کند افزود: کارتهاي الکترونيکي ملي جايگزين کارتهاي شناسايي ملي فعلي بعد از اتمام دوره اعتبار آن مي شوند.
عبودي درباره اينکه چگونه کارتهاي شناسايي الکترونيکي ملي در بين تمام مردم توزيع مي شود در حالي که حتي اجراي آزمايشي خود را سپري نکرده توضيحي نداد.


