صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ميمون‌ها و انجام جمع رياضي به‌خوبي انسان

اين تحقيق «دانشگاه دوك» در ادامه مطالعه محققان ژاپني است كه اوايل ماه جاري نشان دادند شمپانزه‌هاي جوان، يك بازي حافظه‌اي را بهتر از انسان‌هاي بزرگسال انجام دادند.
کد خبر: ۳۴۸۱
| |
6589 بازدید
محققان آمريكايي گفتند، ميمون‌ها عمل جمع ذهني رياضي را به خوبي دانشجويان انجام مي‌دهند.

به گزارش خبرگزاري «رويترز» از شيكاگو ، اين يافته نشان مي‌دهد كه مهارت‌هاي غيرشفاهي رياضي منحصر به انسان‌ها نيست.

اين تحقيق «دانشگاه دوك» در ادامه مطالعه محققان ژاپني است كه اوايل ماه جاري نشان دادند شمپانزه‌هاي جوان، يك بازي حافظه‌اي را بهتر از انسان‌هاي بزرگسال انجام دادند.

مطالعاتي كه پيش از اين انجام شده نشان داده است كه انسان نماهاي غير انسان مي‌توانند اعداد و تعداد اشيا را با هم جور كنند، اعداد را با هم مقايسه كنند و از ميان دو سري شييء آن سري را كه تعداد بيشتري دارد، انتخاب كنند.

«جسيكا كانتلون» محقق علوم عصبي ادراكي در دانشگاه دوك كه مطالعه وي در «مجله زيست‌شناسي ‪ PLoS‬كتابخانه عمومي علوم» به آدرس ‪www.plosbiology.org منتشر شده است، گفت: اين اولين مطالعه‌اي است كه بررسي مي‌كند آيا ميمون‌ها مي‌توانند بر اساس انواع محاسبات رياضي تصميمات صريحي اتخاذ كنند يا خير.

در اين مطالعه انسان‌ها و ميمون‌هاي مورد مطالعه مي‌بايست دو سري نقطه را كه مدت كوتاهي بر روي صفحه نمايش يك رايانه نمايان مي‌شد به طور ذهني با هم جمع مي‌كردند.

از اين دو گروه خواسته شد تا پاسخ درست را از ميان دو گزينه بر روي يك صفحه نمايش ديگر انتخاب كنند.
انسان‌ها اجازه نداشتند در حين كار بشمارند يا به صورت شفاهي پاسخ دهند و به آنها گفته شد كه تا حد ممكن سريع پاسخ دهند.

در اين مطالعه ديده شد كه انسان‌ها و ميمون‌ها هر دو در عرض يك ثانيه پاسخ دادند.

محققان گفتند، اين يافته‌ها قابليت‌هاي مشترك رياضي انسان‌ها و ميمونهاي انسان‌نما را نمايان مي‌سازد و اهميت زبان را ـ كه عمل شمردن و انجام محاسبات پيشرفته را ميسر مي‌كند ـ در تكامل رياضي در انسان‌ها نشان مي‌دهد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟