صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افغانستان سفیر آمریکا را احضار کرد

کد خبر: ۳۴۴۵۶۲
| |
3549 بازدید

کابل سفیر واشنگتن در افغانستان را برای اعتراض به ادعاهای یک دیپلمات آمریکایی که افغانستان را گرفتار جنگ داخلی توصیف کرده بود، احضار کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از «آسوشیتدپرس»، «حامد کرزی» رئیس جمهور افغانستان سفیر آمریکا را در این کشور احضار کرد تا  اعتراض خود را نسبت به اظهارات یک دیپلمات آمریکایی مبنی بر اینکه در افغانستان جنگ داخلی وجود دارد، اعلام کند.

«جیمز دوبینز» نماینده ویژه آمریکا در امور افغانستان و پاکستان این سخنان را در مصاحبه اخیر خود با شبکه خبری صدای آمریکا گفته بود.

«ایمل فائزی» سخنگوی کرزای تصریح کرد، چنانچه این اظهارات دوبینز واقعیت داشته باشد، بنابراین آمریکا یکی از بازیگران در جنگ داخلی افغانستان است و درگیر جنگ علیه تروریسم در این کشور نیست.

در این میان، «رابرت هیلتون» سخنگوی سفارت آمریکا در افغانستان تایید کرد «جیمز کانینگهام» سفیر آمریکا در افغانستان روز سه شنبه به دفتر ریاست جمهوری فراخوانده شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟