صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احتمال افزایش مبلغ وام مسکن

کد خبر: ۳۴۳۷۲۷
| |
9484 بازدید
|
۶

با توجه به اینکه مسئولان وزارت راه و شهرسازی بر افزایش قیمت‌ مسکن طی یکی - دو سال اخیر و پایین آمدن ارزش وام 20 میلیون تومانی خرید مسکن اذعان داشته و معتقدند قدرت خرید مردم کاهش یافته و مبلغ وام پرداختی کمکی به خانه‌دار شدن مردم نمی‌کند، در قالب طرح‌های جدید از قبیل راه‌اندازی بازار رهن و بازار رهن ثانویه درصدد افزایش قدرت خرید خانه برآمده‌اند.

حسین عبده تبریزی که هفته پیش به عنوان مشاور امور مدیریت و تامین منابع مالی وزیر راه و شهرسازی منصوب شد، به ایسنا گفت: با توجه به اینکه توان مالی گروه‌های کم‌درآمد و زوج‌های جوان کم است باید به منظور افزایش قدرت خرید این اقشار تسهیلات بلند مدت برای خرید مسکن از سوی دولت پرداخت شود؛ به طوری که با صدور مجوز بانک مرکزی همه بانک‌های تجاری بتوانند صندوق‌های سپرده‌گذاری ایجاد کنند و به خریداران وام‌های بلند مدت بپردازند.

در این زمینه وزیر راه و شهرسازی نیز تاکید دارد: برای خانه‌دار شدن مردم باید حداقل 70 تا 90 درصد قیمت خانه در قالب تسهیلات به مردم داده شود که این امر در صورتی امکان پذیر است که بانک‌ها توان مالی لازم برای پرداخت را داشته باشند.

همچنین رییس اتحادیه کشوری مشاوران املاک معتقد است: با در نظر گرفتن 80 درصد هزینه‌ یک واحد مسکونی به عنوان وام، بازار مسکن تنظیم می‌شود. از سوی دیگر ارائه‌ تسهیلات خرید و صاحبخانه‌ شدن مسکن حق همه مردم است و باید این امر با عدالت همراه باشد که می‌تواند با در نظر گرفتن شرایطی هم‌چون داشتن فرم «ج» تسهیل شود.

مصطفی قلی‌خسروی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: باید ارائه‌ وام 80 درصدی برای یک واحد مسکونی به گونه‌ای مشخص شود که واحد مسکونی 300 میلیون تومانی در تهران و واحد 80 میلیون تومانی در شهرستان‌ها وام خرید دریافت کنند.

به گفته وی در کشور‌های پیشرفته 80 درصد هزینه یک واحد مسکونی در قالب وام تامین می‌شود.

قلی‌خسروی با اشاره به اجرای طرح اجاره به شرط تملیک که در سال 84 و 85 آغاز به کار کرد، گفت: بانک‌های خصوصی وام‌هایی شامل 80 درصد هزینه‌ یک واحد مسکونی را ارائه می‌کردند که این امر با نقل و انتقالات به افراد درجه یک خانواده صورت گرفت و باعث شد پولدار‌ها، پولدارتر و نیازمندان به مسکن نیازمند‌تر شوند.

وی معتقد است: برای ارائه‌ هرگونه تسهیلات به مردم باید برابری و عدالت اجرا شود و طرح‌های پیش‌رو هم‌چون بازار رهن نیاز به نگرش و برنامه‌ریزی دارد.

رییس اتحادیه کشوری مشاوران املاک با اشاره به تنظیم قانون مالک و مستاجر در سال 76 نیز گفت: این قانون باید بازنگری شود تا هم مالک و هم مستاجر با ضمانت اجرایی با یکدیگر قرار‌داد منعقد کنند.

به گفته قلی‌خسروی راه‌اندازی صنعت اجاره از جمله برنامه‌های وزیر راه و شهرسازی است و هنگامی این برنامه فعال می‌شود که مالکان وارد بازار اجاره شوند و سرمایه‌های خود را برای رفاه زندگی دیگر مردم وارد بازار کنند.

وی افزود: سیاست‌های تشویقی بیش از سیاست‌های تنبیهی در بازار موثر است و این در حالیست که با ثبت اجاره یک واحد مسکونی در سامانه املاک و مستغلات تعداد واحد‌های اجاره رفته و خالی مشخص می‌شوند که می‌تواند کمک خوبی به تنظیم بازار باشد.

رییس اتحادیه کشوری مشاوران املاک با اشاره به اجرای سیاست‌های تشویقی در اجاره واحد‌های مسکونی به مردم گفت: به‌طور مثال می‌توان افرادی که واحد‌ها و سرمایه‌ خود را در بازار مسکن و اجاره وارد می‌کنند از پرداخت بخشی از مالیات مسکن معاف کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۶
مسکن امیری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
افزایش وام = افزایش شدید قیمت مسکن!
این اتفاقیه که سال های پیش هم افتاده ، اگر وام 20 میلیونی رو 10 میلیون اضافه کنند و 30 میلیون بشه، قیمت یه آپارتمان 50 متری 10 تا 20 میلیون گرون می شه!!!
این رو من از زمانی که وام 6 و 12 و 18 و 20 بود دیدم.
این کار اشتباهه. به جای اینکه وام رو زیاد کنید، سرمایه گذاری کنید برای ساخت مسکن ارزان قیمت در داخل شهر و بافت فرسوده.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
قیمت خونه رو پایین بیاری نه اینکه وام زیاد بشه.
میدونی پرداخت اقساط مثلا 300 میلیون تومان یعنی چی؟ یعنی حداقل ماهی 3 میلیون تومان. مگه چند نفر میتونن اینجوری وام بگیرن و خونه دار شن؟
خونه رو از کالاهای سرمایه ای خارج کنین. خودش درست میشه
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
با سلام
فکر کنم این برنامه ناشدنی باشد مثلاً یک بانک اگر 80 درصد 300 میلیون تومان را وام دهد 240 میلیون باید وام دهد بر فرض اینکه اگر بانک برشکست نشود با این وام های سنگین مثلاً در چند سال میخواهد این پول را پس بگیرد! اگر هم بر فرض محلال بدون سود هم بخواهد این پول را پس بگیرد در مدت 20 سال یعنی باید ماهی 1000.000 تومان بازپرداختش باشد، من از شما سوال می پرسم آیا یک کارمند میتواند با حقوق 600 هزار تومانی این قسط را پرداخت کند!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
مهمترين مشكل بازار مسكن مشاوران املاك هستند كه با سودجويي قيمت ها را بالا مي برند و قشرهاي ضعيف را تحت فشار قرار مي دهند
یک خریدار مسکن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۸
تورا به جان مادرتان وام مسکن را زیاد نکنید ! الان 20 تومانه ، فوقش بشه 30 یا 40 ولی 100 تومان می رود روی خانه.
الان در تهران برای یک آپارتمان معمولی ( 90 متر ) در منطقه متوسط تهران ،حدود 500 میلیون پول لازم است. و کسی که 480 تومان نقد دارد ، 20 هم یا جور می کند یا تخفیف از فروشنده می گیرد. ولی اگر وام مسکن از 20 به 30 یا 40 برسد . در عمل 10 تا 20 میلیون قدرت خرید زیاد می شود ولی همان آپارتمان 500 تومانی که شاید فروشنده در سر معامله آن 20 هم تخفیف دهد ، به بالای 600 میرسد.
تورا به خدا زیاد نکنید. ما اقتصادمون خرابه ،مثل کشور های دیگر نیستیم که به راحتی 80 تا 95 درصد قیمت یک خانه را وام می گیرند . ما برعکس ، بالای 90 درصد را باید خودمان نقد بدهیم. ولی راضی هستیم ، چون واممان افزایش پیدا کند ، بیچاره میشیم !!!! تو را به هرکی می پرستید این مطلب من را چاپ کنید !!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۸
قربون شکلتون برم ، با این کار فقط به نفع بانک ها کار می کنید ، مردم مثل همیشه متضرر می شوند .
1 میلیون به وام اضافه بشود ، بالای 5 میلیون به قیمت خانه اضافه می شود.حالا که 6 -7 ماهی هست بازار مسکن در تهران و کشور ( خصوصا تهران ) از التهاب خارج شده ( گرچه رکود است ) ، ولی رونقی که هر روز قیمت ها بالا برود و مرفهین مرفه تر و فشار بر مستاجر ها بیشتر شود را نمی خواهیم ! این نوع رونق را نمی خواهیم و همان بهتر که الان رکود است ، این رکود اتفاق خوشایندی که داشته اینست که بین 600 هزار تا 1 میلیون باعث کاهش قیمت آپارتمان در تهران شده.که بازهم بنا به گفته رییس اتحادیه املاک جا دارد. با افزایش وام ، رونق ایجاد کردن به نفع بانک ها ، مرفهین و به ضرر توده مردم است.
مردم ما در تهران و شهرهای بزرگ سالهاست که به عدم نیاز به وام مسکن عادت کردند ، چرا که قیمت این وام 5 تا 10 در صد خرید یک مسکت معمولی در تهران است. و خریدار ها ترجیح می دهند در این بازار ، به جای استفاده از این وام ، یه کم از فروشنده تخفیف بگیرند و یه کم با قرض و قوله فروختن ماشین و غیره جور کنند !!! لطفا زیاد نکنید . اول اقتصاد مملکت را درست کنید . دست ، بعد وام مسکن را زیاد کنید.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟